Косметологічне обладнання

Види та особливості косметологічних кушеток Львів

Салони краси, в яких пропонуються послуги косметолога на сьогоднішній день у більшості клієнтів у пріоритеті. Одним із незамінних атрибутів таких кабінетів виступають косметологічні електричні кушетки.
Це вид послуги, який має попит, як у молодого, так і старшого покоління.

Знайомство клієнта з косметичним кабінетом починається не з роботи майстра, а з кушетки. Ні для кого не секрет, що результату від косметологічних процедур не видно моментально, тому важливо, щоб клієнт залишився задоволений салоном краси вже з першої зустрічі. Вся відповідальність за це лягатиме на космологічну кушетку. При виборі варто приділити увагу всім деталям, щоби не шкодувати про втрату клієнтів потім.

Для початку варто зрозуміти, що косметологічн кушетка – це спеціальне обладнання, на якому розташовується клієнт на час проведення процедури. Залежно від переваг майстра та фінансових можливостей керівника салону сьогодні можна придбати одну із трьох представлених на ринку версій.

Це може бути механічна, електрична або гідравлічна косметологічна кушетка. Найбільш простим варіантом вважається механічний варіант. Вони надійні та мають просту конструкцію. Однак регулювання зон кушетки здійснюється за допомогою фізичної сили майстра чи помічника. Крім того, це може спричинити виникнення дискомфорту у клієнта.

Для тих, кому важливий комфорт клієнта та майстра під час проведення процедури, варто звернути увагу на гідравлічну модель. У таких моделях висота кушетки регулюється за рахунок підйомного механізму, але варто відзначити, що регулювання спинки здійснюється вручну. Якщо ж ви не хочете відволікатися на такі маніпуляції, варто купити електричну модель. Цей варіант контролюється за рахунок електроприводу. Звичайно, підбирається модель не тільки за типом управління, але цей показник вважається найважливішим.

Якщо ви хочете, щоб дохід вашого салону збільшувався, варто подбати про надання косметологічних послуг.