Косметологічне обладнання

Види медичних крісел Львів

У сучасній медицині не існує дрібниць, будь-який аспект медичної діяльності перебуває під пильною увагою. І одним із таких аспектів є медичні меблі, при облаштуванні медичних закладів до цього питання ставляться з усією серйозністю.

Важливим пунктом облаштування клінік, лікарень та інших закладів є медичні крісла. Складно уявити собі, наприклад, стоматолога, який сідав би пацієнтів на звичайний стілець.

Існує кілька видів сучасних медичних крісел.

Стоматологічні крісла

Таке крісло забезпечує зручне положення пацієнта, дає можливість спеціалісту-стоматологу виробляти якісний огляд та лікування.

Гінекологічні крісла

У кабінеті лікаря, який спеціалізується на діагностиці та лікуванні жіночих захворювань, має бути гінекологічне крісло. При цьому крісла такого типу також використовують і лікарі-проктологи.

Донорські крісла

При заборі донорської крові дуже важливим є правильне положення тіла людини, яка вирішила здати свою кров.

ЛОР-крісла

Д

ля ЛОР-лікаря теж необхідне спеціальне медичне крісло. При цьому такі крісла мають подвійне призначення, оскільки їх можуть використовувати ще й офтальмологи.

Хірургічні крісла

Деякі хірургічні операції можна проводити у спеціально призначеному для цього кріслі.

Косметологічні крісла

Косметологія також відноситься до медицини. І лікар-косметолог не зможе обходитися у своїй професійній діяльності без крісла.

Універсальні крісла

Універсальні крісла – це, мабуть, один із найбільш затребуваних типів сучасних меблів. Використовувати такі крісла можуть спеціалісти різних напрямів медицини.