Косметологічне обладнання

Види масажних столів Луцьк

Послуги масажиста останнім часом потрібні. Це з тим, що сучасний ритм людини досить насичений, тому ми у постійному напрузі. Масаж розслаблює м’язи та відновлює здоров’я. Якщо є попит, то й будуть пропозиції. Ринок б’юті промисловості пропонує обладнання, яке використовують в оснащенні масажного кабінету. Елементи можуть змінюватись в залежності від побажань майстра та параметрів приміщення, проте незмінним залишається масажний стіл з електроприводом.

Масажний стіл – це робочий інструмент майстра, конструкція якого забезпечує комфорт клієнта під час процедури. Завдяки новітнім технологіям сучасна модель представлена у різних варіаціях, і кожен майстер може підібрати собі оптимальний варіант. На сьогоднішній день за типом розташування масажні столи поділяються на стаціонарний та переносний варіант. Розглянемо кожен тип докладно:

Стаціонарний масажний столик має значні габарити, тому представлений у великій ваговій категорії. Такий стіл складно переміщати з місця на місце, тому його встановлюють у центрі кабінету, щоб майстру було комфортно працювати з клієнтом. Частіше такі вироби комплектуються рухомим підголівником, завдяки якому людина під час процедури повністю розслаблюється і майстер опрацьовує кожен м’яз клієнта. У виробництві таких виробів використовують міцну сталь та тверді породи дерева. Як оббивну тканину використовують якісний шкірозамінник;

Переносний масажний столик виготовляють із легких та недорогих матеріалів. Модель може складатися таким чином, щоб майстер міг переносити не тільки з місця на місце, а також в іншу частину міста. Виглядає він у зібраному стані компактно та акуратно. Такий виріб майстер бере з собою надання послуг масажу вдома клієнта.

Ви все ще не визначилися, чи потрібний масажний стіл? Однозначно потрібний. Салон краси, який надає широкий спектр послуг, завжди користується попитом у клієнтів різного віку.