Косметологічне обладнання

Види косметологічних крісел

У кабінеті косметолога використовують спеціальне крісло для прийому пацієнтів. Це багатофункціональні меблі, що дозволяють виконувати різні процедури. Косметологічні крісла можуть змінювати положення, щоб забезпечити майстру зручні умови роботи та доступ до потрібної галузі.

Моделі розрізняють за типом механізму:

  • з електроприводом. Забезпечують зручне регулювання за рахунок 1-4 моторів, керуються за допомогою спеціального пульта;
  • із гідравлікою. Можуть змінювати положення за рахунок гідравлічного приводу конструкції, відрізняються плавним перемиканням;
  • механічні. Найпростіший варіант, у них можна змінювати кут нахилу.

Ціна залежить від оснащення косметологічного крісла-кушетки. Найдорожче електроприводні моделі, але вони найбільш зручні у використанні і забезпечують максимальний комфорт пацієнтові. Механічні крісла – найдоступніші. Гідравлічний механізм – компромісний варіант за вартістю та зручністю.

Матеріали виготовлення крісел косметолога

Важливо, щоб крісло косметолога відповідало санітарним нормам, тому для виробництва меблів використовуються матеріали, здатні витримати часту дезінфекцію та чищення.

Каркаси виконані з якісної сталі, стійкої до навантажень та впливів хімічних речовин. Оббивка – з гігієнічного шкірозамінника, всередині наповнювач, що забезпечує комфортне положення тіла під час процедур.

Крісла можуть використовуватися в різних салонах краси, SPA-комплексах та невеликих косметологічних кабінетах.