Косметологічне обладнання

Вибираємо меблі для салону краси

Якщо театр починається з вішалки, то салон краси, безумовно, із затишку. Клієнт повинен почуватися тут абсолютно комфортно і розкуто, а головне він повинен бути впевнений, що господареві цього кабінету властиве почуття прекрасного. Інакше він просто не довірятиме вам. У зв’язку з цим виникає цілком закономірне питання – які меблі для салону красиі треба купити для того, щоб створити сприятливий фон для салону краси.

Почнемо з того, що вона має бути ергономічною та функціональною. У нашому випадку йдеться про косметологічні крісла та масажні кушетки, стільці, мобільні столики-візки для апаратури, мобільні ширми та обладнання для зони очікування, як правило, поєднаної з реєстратурою.

Косметологічні крісла та кушетки. Насамперед, слід звернути увагу на гіпоалергенність матеріалів, з яких вони виготовлені, обов’язково секційний поділ з регулюванням по висоті та положенню, для підголовників необхідною умовою є пружність.

Масажні кушетки. Однією з головних вимог для них є стійкість. Крім того, вони повинні легко регулюватися по вертикалі для різного виду масажу.

Крісла (або крісла) для косметолога краще брати анатомічної форми з регулюванням по висоті, нахилу спинки, зручними підлокітниками і механізмом, що обертається. Не забувайте, що фахівець проводить у такому кріслі більшу частину робочого дня.

Мобільні столики-візки для косметологічних апаратів повинні мати всі необхідні компоненти для роботи, а саме: бортики по периметру, колісні фіксатори, зручне підведення для проводів.

Мобільні ширми необхідні для поділу кабінету на кілька зон, щоб пацієнти не відчували дискомфорту у присутності сторонніх людей. Сьогодні виробники пропонують різні конструкції, наприклад, на основі алюмінієвого профілю і пластику «Акрил» або «Полікарбонат».

Зона очікування та стійка реєстратора також вимагатиме своєї уваги. Сюди краще придбати комфортні дивани для відвідувачів та ергономічні легкі меблі для вашого адміністратора, куди крім стільця входять стіл, щоб поставити комп’ютер та тумби для документації.

Меблі для салону краси повинні бути зручними, красивими, добротними. Не варто економити на тому, що прослужить вам довгі роки і буде гарною рекламою.