Косметологічне обладнання

Вибираємо манікюрний стіл!

Манікюрний стіл має бути зручним та функціональним. Крім того, його
зовнішній вигляд є одним із серйозних факторів, що впливають на вибір
тієї чи іншої моделі. Напевно, Ви звернули увагу, що на першому місці
знаходиться саме зручність та функціональність, а лише потім дизайн
столу. Це не випадково!

Доглянута шкіра та нігті рук сьогодні є не просто перевагою, а показником статусу сучасної людини! Жодна серйозна компанія чи партнер не співпрацюватимуть із людиною, яка недостатньо вимогливо ставитися до себе та своєї зовнішності, а зокрема – до своїх рук.

У деяких компаніях та держструктурах, де робоча діяльність співробітників безпосередньо пов’язана з обробкою документів та спілкуванням з клієнтами існує регламентоване правило про те, щоб руки працівника завжди були доглянуті.

У зв’язку з наведеним фактом стає очевидним, чому послуги майстрів манікюру сьогодні потрібні, як ніколи раніше! Але для того, щоб вони опинялися на належному високому рівні, фахівцю потрібне сучасне обладнання.

Основним робочим предметом та атрибутом майстра манікюру є його стіл. Це знає будь-яка людина, навіть та, хто далека від теми надання салонних послуг.

Уявіть собі, що Ви збираєтеся на манікюр, звільнивши у своєму напруженому графіку (як у будь-якої сучасної людини) якийсь час. Напевно, Вашою метою у подібній ситуації є швидкий та ефективний результат. І він навряд чи можливий, якщо майстер сам не може зрозуміти, де лежать його інструменти, певний лак чи закріплювач. Всіх цих проблем допоможе уникнути правильно підібраний стіл для манікюру!

Перш ніж вирушити до магазину салонного обладнання, необхідно визначитися, де буде розташований стіл. Це можуть бути меблі для окремого просторого кабінету або обладнання для спільної студії. Відповідно, у першому випадку у Вас «розв’язані руки», тому що можна придбати виріб із просторою стільницею, безліччю відділів для зберігання, а ось у другому – компактні розміри столу, швидше за все, будуть основним фактором при виборі виробу.

Ще один важливий нюанс: скільки клієнтів можна буде одночасно обслуговувати за столом. Справа в тому, що останнім часом особливо популярними стали послуги експрес-манікюру. Напевно, Ви звертали увагу, що в торгових центрах виділяються певні місця із спільними або окремими столами, де будь-хто може привести руки до ладу. Саме такий довгий стіл, розрахований на одночасне обслуговування двох та більше клієнтів, може стати для Вас чудовою ідеєю для бізнесу!

Тим, хто не працює в салоні, а віддає перевагу виїзному характеру роботи, тобто відвідує клієнтів вдома, підійде манікюрний стіл складаний.

Подібні моделі бувають різноманітними за способом трансформації та функціональності, але їх поєднує полегшена конструкція та малі габарити. Як правило, складні столи додатково комплектуються зручними сумками-чохлами із міцними ручками для транспортування.

Купити манікюрний стіл можна за невисокою ціною, якщо Ви звернетеся за допомогою до фахівців інтернет-магазину Estetic Group! Ми можемо запропонувати Вам стаціонарні та переносні столи, моделі економ або преміум-класу, великі та компактні предмети обладнання. У нашому асортименті Ви знайдете максимум корисних пропозицій. Усі вироби виготовлені з якісних матеріалів, а деякі з них супроводжуються сертифікатами відповідності та нагородною документацією.

Багато містких відділів для зберігання та наявність додаткових робочих поверхонь зроблять Вашу роботу простішою та приємнішою, і кожен новий день буде починатися з чудовим настроєм!

Якісні та зручні манікюрні столи недорого – це реально, якщо Ви зробите свій вибір у магазині Estetic Group!