Косметологічне обладнання

Що являє собою масажна кушетка

Кушетка для процедур та масажу ― це свого роду полегшена версія масажного столу. Щоправда, це не означає, що вона має менш широкі можливості. Сучасні кушетки часто мають навіть розгорнуті функції регулювання. Головна відмінність – компактність, легке складання модуля. Кушетка може переходити практично у напіввертикальне положення, і так вона не займає багато місця.

У чому важлива відмінність масажної кушетки від кушетки для SPA-процедур?

Кушетка для SPA-процедур – це зовсім інший інструмент. Це не просто обладнання для масажу та процедур, купити яке ви можете для медичного закладу. Тут функціонал ширший, вона підходить для різних послуг, у тому числі, в салонах краси. Плюс, вона куди зручніша, має автоматизоване регулювання. Тому клієнт без проблем може проводити на ній довгий час. Чи не 20-40 хвилин, як під час масажу, а годинник.

Які види масажних кушеток представлені у вашому магазині?

Ми надаємо:

  • класичні столи та кушетки;
  • косметологічні кушетки;
  • кушетки для СПА-процедур;
  • оглядові медичні кушетки.

І всі ці види з великим вибором конкретних моделей, конструкцій, дизайну та можливостей.

На що звертати увагу при виборі масажної кушетки?

Все залежить від призначення обладнання. Для просунутих салонів ми рекомендуємо сучасні кушетки для SPA-процедур. Невеликим масажним відділам підійде класична кушетка чи стіл. При цьому великим клінікам, де місце економити не потрібно, ми скоріше порадили б купувати саме столи, причому з великою кількістю секцій.

Крім того, вибираючи кушетки для масажу завжди звертайте увагу на можливості регулювання, матеріал каркасу та наповнювача, оббивку та колірну відповідність стилістики майбутнього кабінету.