Косметологічне обладнання

Обладнання та обладнання для Барбершопа

Здається, минули ті часи, коли перукарні були універсальними і просто мали поділ на чоловічі та жіночі зали. Сьогодні чоловіки стежать за зовнішнім виглядом, зокрема за зачіскою, внаслідок чого стрімко зростає популярність Барбершопов – чоловічих перукарень. Це салони з особливими послугами, особливими інтер’єрами та особливим підходом до клієнтів. Здається, тут усе ув’язнене саме під чоловічі смаки.

Кожен Барбершоп вимагає специфічного обладнання та оснащення. Також необхідне детальне опрацювання інтер’єру, який задає стилістику закладу. Тому зверніть увагу на обладнання для чоловічих салонів краси та аксесуари, які використовуються при створенні стильних барбершопів. Часто творці подібних салонів звертаються до дизайнерів та проектувальників, які підходять до роботи комплексно. Тут важливо врахувати як функціональну особливість приміщення, а й його естетику, стилістичне відповідність.

Яке обладнання потрібне Барбершопу

По-перше, це чоловічі перукарські крісла. Здається, що вони нічим не відрізняються від жіночих, але насправді це не так. Відмінності є не тільки в дизайні та стилі обробки, а й у конструкції, яка адаптована саме для зручності барбера. На офіційному сайті компанії БарберШоп-Чаїрс представлені саме такі крісла. Крім цього, необхідні спеціалізовані перукарські мийки, дзеркала або комплексно обладнані робочі місця. Останні часто виготовляються на індивідуальне замовлення або збираються з декількох модулів.

Особливе значення для дизайну Барбершопа мають меблі, які завжди виконуються в стилістиці закладу. Однак, враховуючи різноманітність пропозицій на ринку, ви можете підібрати меблювання з готових рішень. При цьому меблі ідеально впишуться в дизайн приміщення і гармоніюватимуться з іншими елементами інтер’єру. Що ж до аксесуарів, то для Барбершопа часто використовуються особливі вивіски, особливі елементи декору та всілякі прикраси, які задають стиль приміщення.

Останнім часом все більш актуальною стає послуга «Барбершоп під ключ», що передбачає створення концепції салону комплексно – від опрацювання дизайну приміщень до підбору або виготовлення меблів, установки обладнання, оздоблення та декорування. Це чудове рішення для створення єдиного, гармонійного простору стильного Барбершопу.