Косметологічне обладнання

Обладнання для стерилізації манікюрних інструментів.

Манікюр – складніша процедура, ніж може здатися на перший погляд. І завдання майстра манікюру – зробити його повністю безпечним для клієнта. Адже інструменти взаємодіють безпосередньо зі шкірою та м’якими тканинами рук. А тому навіть найменше забруднення та наявність небезпечних мікроорганізмів просто неприпустимо.

Будь-який сучасний манікюрний салон зобов’язаний забезпечити своїм клієнтам не лише якість, а й безпеку. І далеко не останнє місце в цьому займає обладнання для стерилізації манікюрних інструментів – обладнання для очищення та зберігання багаторазового використання інструментів. Від того, наскільки воно якісне, залежить безпека виконання всіх маніпуляцій майстра манікюру. І у нашому онлайн-магазині ви можете придбати професійне обладнання для стерилізації.

Як досягти повної безпеки всіх процедур

Щоб манікюрні послуги були на 100% безпечні, майстер манікюру повинен дотримуватись 4 правил:

  • Обробляти шкіру антисептиком. Навіть якщо майстер працює в одноразових рукавичках, його руки мають бути ідеально чистими.
  • Проводити дезінфекцію у салоні. Кожен із використовуваних інструментів (якщо вони не одноразові) повинен пройти процедуру дезінфекції за допомогою спеціальних концентратів.
  • Виконувати стерилізацію інструментарію. Після первинного очищення інструменти відправляються до сухожарових шаф або автоклавів. У цьому інструменти мають бути сухими. Час обробки залежить від того, яка модель сухожарової шафи використовується. Детально вивчайте інструкцію щодо використання конкретної моделі.
  • Зберігати інструменти тільки в ультрафіолетових стерилізаторах із спеціальними бактерицидними камерами. Тут вони будуть захищені від забруднень і бактерій під час зберігання.

Але все це має місце лише за умови, що використовується якісне обладнання для стерилізації. В іншому випадку дотримання правил не дасть належного результату.

Купуйте тільки найкраще обладнання від професіоналів

У нашому інтернет-магазині зібрано лише якісні моделі обладнання для стерилізації, в яких ми впевнені на сто відсотків.
До того ж у каталозі можна знайти як порівняно недорогі моделі, так і дорожчі – для швидкої та професійної стерилізації та дезінфекції.