Косметологічне обладнання

Обладнання для СПА (SPA)

Масажери, солярії, льодогенератори та інше обладнання для SPA процедур

Географія SPA-індустрії сьогодні охоплює не лише столиці, а й навіть маленькі міста.

Відвідувати СПА-салони стало модно та престижно. Крім того, сама по собі це приємна, розслаблююча процедура, здатна подарувати людині гармонію душі та якісний догляд за тілом.

Надання СПА-послуг – привабливий та високоприбутковий бізнес, але для його успішності необхідно вкластися у якісне обладнання для СПА.

Комплектація обладнання

Стандартний косметологічний кабінет зазвичай укомплектований масажним столом, столиком із косметичними препаратами та лежаком.

Сучасна СПА-індустрія готова запропонувати набагато більший спектр послуг, доповнюючи масаж та косметичні процедури загальнозміцнюючими та оздоровчими сеансами з використанням кисневого обладнання.

Невід’ємною частиною SPA-салону є сауна, в якій можна ефективно розпарити шкіру, розслабитися та підготуватися до основних процедур.

Щоб банні процедури були якомога кориснішими та ефективнішими, у парильні можна організувати «снігову кімнату» з використанням льодогенераторів.

Інтернет-магазин “3D-сауна” готовий запропонувати вам все найкраще для надання якісних спа-послуг.

Асортимент СПА Устаткування – вибирайте найкраще!

Звернувшись до нашої компанії, ви отримаєте найкращу пропозицію щодо купівлі обладнання для спа-салонів, з гарантією якості та довговічності, на зручних для вас умовах доставки та оплати.