Косметологічне обладнання

Обладнання для салонів краси

Власники салонів краси знають, що для залучення та утримання клієнтів недостатньо мати у своєму штаті найкращих фахівців. Важливо також створити їм оптимальні умови для роботи. А зробити це можна тільки, якщо обладнати робочі місця професіоналів сучасними меблями для салонів краси.

При цьому перукарські та педикюрні крісла так само, як і інше обладнання для салонів краси, обов’язково мають бути зручними для співробітників та сприяти релаксації відвідувачів. Спеціалізовані меблі для косметичних салонів повинні виглядати естетично і при цьому не псуватися від численних санітарних обробок. Саме таке обладнання можна купити у компанії Estetic Group.

Переваги обладнання для салонів краси від Estetic Group

Напевно, у вас зараз виникло питання про те, які переваги має обладнання від компанії Estetic Group, і чому його слід купувати. Якщо так, то ось перелік плюсів, якими володіє продукція, що виробляється нами:

  • Найширший асортимент. Обладнання для салонів краси – це пріоритетний напрямок виробництва нашої компанії. Тому нашими інженерами регулярно розробляються вдосконалені моделі. При цьому різноманіття кольорів та відтінків матеріалів дозволяє покупцям вибрати перукарське крісло навіть під колір помади.
  • Висока якість та довговічність. Сучасна технічна база, багаторічний досвід роботи та першокласні матеріали, що використовуються у виробництві, дозволяють нам виготовляти обладнання для салонів краси, яке ні за якістю, ні за терміном служби не поступається імпортному.
  • Низька вартість. Завдяки власному виробництву, ми реалізуємо обладнання для салонів краси без торгової націнки.

Висока якість за найнижчою ціною – наш девіз! При цьому оптовим покупцям та постійним клієнтам ми готові надавати знижки, що робить покупку ще вигіднішою! Замовте обладнання для власного салону краси в нашій компанії, і наша співпраця буде взаємовигідною та обов’язково триватиме довгі роки! Ми продаємо найкраще!