Косметологічне обладнання

Обладнання для салонів краси та спа

Якісне обладнання для салону краси – візитна картка Вашого бізнесу

Головним успіхом у презентабельності салону краси є наявність у ньому спеціального, професійного обладнання, що створює перевагу для клієнтури, зокрема здоров’я, спокою, відпочинку.

На першому етапі створення планування залу очікування необхідно приділити зацікавленість у присутності якісних універсальних меблів, як ресепшен, диванів, крісел, столиків, стелажів, вітрин і т.д., віддаючи пріоритет на користь дизайнерських наборів однієї колірної гами, тим самим формуючи неперевершену стилістику салону.

Одним із значних етапів вважається грамотне оснащення робочого простору адміністратора, в частині стійки ресепшен, оскільки саме адміністратора зустрічає при вході відвідувач. Для належного прийому клієнтури, стійка обов’язково повинна мати комфортабельність, від чого багато в чому гарантовано зручність персоналу салону та відвідувачів. Роблячи вибір на користь одного з варіантів, варто враховувати форму ресепшен, як кутова, замкнута, напівкругла, так і параметри стійки, що залежать від площі холу.

Комфорт та якість у роботі майстра з обслуговування клієнтів має створити одне з потрібних обладнання в салоні, як перукарське крісло. До покупки крісла необхідний відповідальний підхід, оскільки саме крісло клієнта вважається основним робочим місцем, від якого залежить результат всієї процедури. Лінійка моделей крісел може відрізнятись лише їх дизайном, але функціональність у всіх рівна. Призначення крісел може мати різне приречення, бути стандартним, універсальним, жіночим, чоловічим або виключно дитячим. Безумовно, в кріслі повинна бути висока спинка, середньої м’якості сидіння, що має якісний наповнювач. Полегшує працю перукаря присутність у кріслі регулювання підйомного механізму, як електричне, пневматичне, так і гідравлічне. Оббивку обладнання варто вибирати з матеріалів штучного походження, здатних переносити санітарні обробки довгий час, залишаючись у відповідному вигляді. Підставка для ніг, підголовник, функціональна мийка – всі ці пристрої вважаються відмінним доповненням до крісла.

При придбанні основного обладнання для салону, важливо віддати перевагу купівлі перукарської лабораторії, що є комплектом модульних меблів. У набір лабораторії входять, як раковина, шафи, полиці, тумби для зберігання фарб, препаратів, оксидів, витратних матеріалів, чистих серветок і рушників.

Дуже складно, та й зовсім неможливо уявити перукарський салон без наявності дзеркал, які відповідають за сприйняття клієнтом роботи майстра, його емоційним станом від візиту салону. Підбір потрібних дзеркал залежить від параметрів перукарського залу, де надається головна перевага настінним дзеркалам.

Під час проведення перукарських процедур майстру не обійтися без миття під час миття голови клієнту. Устаткування бувають укомплектованими, як кріслом з регулюванням, звичайним статистичним кріслом, так і мийкою, що окремо стоїть.

Важко уявити сучасний салон перукарні без наявності сушуарів та клімазонів, де моделі бувають різної модифікації, що мають кріплення на стіні, що пересувають на роликах, прикріплені поряд із робочим місцем перукаря.

На сьогоднішній день салони краси різної величини, чи то Економ, чи VIP-клас, не може відповідати своєму рівню без наявності якісного професійного обладнання, яке по праву можна вважати його візитною карткою.