Косметологічне обладнання

Обладнання для салонів краси – інтернет магазин

Магазин Estetic Group пропонує купити обладнання для салону краси за найвигіднішими роздрібними цінами! Оформляйте замовлення в нашому інтернет-магазині або зв’яжіться з нашими менеджерами, які допоможуть Вам підібрати кольори або оздоблювальні матеріали для перукарень та салонів краси.

У нашому каталозі ви знайдете останні новинки обладнання для салонів краси, перевірені часом та безліччю покупців топові товари для салонів краси та зможете придбати комплектуючі до обладнання для салону, яке вже використовується у вашому б’юті-центрі. У нашому асортименті можна знайти та купити перукарські крісла та дзеркала, манікюрні столи, масажні та косметологічні кушетки, солярії (вертикальні та горизонтальні), стільці для майстрів, перукарські інструменти та електротовари, а також найпрестижніші моделі обладнання для спа салонів – і це лише мала частина зі списку наших пропозицій!

Купити обладнання для салону краси

Фахівці інтернет-магазину Estetic Group завжди готові допомогти порадою тим покупцям, які не можуть визначитися з вибором або не можуть знайти потрібний предмет спеціалізованого оснащення салонів та студій краси.

Магазин професійного обладнання для салонів краси

Estetic Group співпрацює із найбільшими виробниками обладнання для салонів. Всі меблі для салону краси та товари, представлені в нашому інтернет-магазині, добре зарекомендували себе серед перукарів, майстрів манікюру, педикюру та косметологів. Кожна позиція зі списку обладнання Estetic Group має бездоганну якість, а отже, служитиме вам довгий час після придбання. Асортимент магазину для салонів краси пройшов сертифікацію, і це стосується не тільки таких високотехнологічних предметів, як косметологічне обладнання для салонів краси або солярії, а й меблів для перукарні, а також елементів оснащення та облаштування робочого місця перукаря.

Купуючи все для салонів краси у нас, ви зупиняєте свій вибір на надійному партнері, який ніколи не підведе та допоможе у процвітанні вашої справи!