Косметологічне обладнання

Обладнання для перукарень в Estetic Group

Купити обладнання для перукарні за вигідними цінами Ви завжди можете у
нашому інтернет-магазині, а для того, щоб вибір був точним та швидким,
кожна категорія та конкретна позиція нашого каталогу доповнені докладним
описом із зазначенням конструктивних особливостей товару, його
габаритами та зображенням , щоб Ви могли уявити предмет у робочій
обстановці свого салону.

Перукарню кожен із нас відвідує з різним часовим інтервалом. Як правило, ті, чиї стрижки короткі – швидко відростають або зачіски і укладання вимагають до себе пильної уваги, відвідують подібні заклади частіше.

Але в будь-якому випадку у більшості відвідувачів салонів краси та перукарень процес відвідування майстра асоціюється з чимось приємним, особливо коли клієнт точно знає, що потрапив у «хороші руки», і результат буде чудовим!

Однак для того, щоб візит до б’юті-центру справді залишив у клієнта найкращі враження, мало одного лише сумлінного та талановитого майстра-перукаря, необхідно також забезпечити працівника висококласним перукарським обладнанням.

Зверніть увагу, що у нас Ви можете придбати основне обладнання та меблі для салонів краси, а також допоміжні робочі предмети такі, як візки для інструментів, підставки для лаків, підніжки тощо.

Серед основного обладнання, до якого прийнято відносити перукарські крісла, робочі дзеркала, мийки, сушуари або кліматозони, стільці майстрів, є предмети, що продаються окремо або у складі груп.

Придбавши групу предметів, Ви можете бути впевнені на всі сто відсотків, що отримуєте набір різних високоякісних виробів, які виготовлені в єдиному стилі, що позитивно позначиться на обстановці салону.

Крім того, придбання груп обладнання або меблів для перукарні, а також купівля товарів у нас великими партіями – можливість заощадити багато вільного часу, адже розшукуючи потрібні товари окремо в поїздках містом, Ви точно витратили б більше свого часу і сил!

Якщо Ваша основна мета при купівлі обладнання для перукарні – це економія коштів, але не на шкоду якості та функціональності товару, то відмінним рішенням може стати купівля продукції, яка представлена ​​у нашому розділі «Економ».

Втім, це зовсім не означає, що досвідчений фахівець не знайде в нашому асортименті справжнє елітне обладнання чи меблі, призначені для використання у розкішних салонах чи спа-центрах. Такі товари також є: є моделі виробництва Німеччина, Італія та багато інших.

Якщо Ви уважно переглянули наші пропозиції, але у Вас залишилися питання, то поставити їх у будь-який зручний момент можна менеджерам інтернет-магазину Estetic Group. Наші фахівці також допоможуть Вам розібратися в комплектаціях меблів та обладнання, роз’яснять умови оплати та доставки.