Косметологічне обладнання

Обладнання для перукарень економ-класу

Якщо розглядати перукарні економ-класу “зсередини”, тобто очима власника
чи адміністратора, то слід приділити особливу увагу підбору салонного
обладнання. Воно має суттєву відмінність від меблів та обладнання для
салонів краси категорії Стандарт, Комфорт чи Преміум – мова, звичайно,
йдеться про ціну!

Перукарні Економ стали дуже популярними останнім часом у нашій країні. Причому, «середовищем їхнього проживання» можна назвати не тільки мегаполіси з численним населенням, а й провінційні містечка.

Причиною популярності стали відразу кілька факторів, серед яких і велика економічна криза, що вибухнула у світі не так давно і докотилася до нас. Він збанкрутував багато підприємств, позбавивши роботи велику кількість наших співгромадян. З цієї причини людям довелося відмовитися від перукарських послуг у салонах середньої цінової категорії та перейти до тотальної економії коштів.

Річ у тому, що цільовою аудиторією економ-перукарень є пенсіонери, школярі, молоді сім’ї, приїжджі з інших міст на заробітки, тобто ті люди, які змушені заощаджувати фінансові кошти. Вони цінують кожну копійку, тому перед тим, як розташуватися в комфортному кріслі майстра, уважно вивчають прейскурант, порівнюючи ціни із сусіднім економ-закладом.

Саме тому всі економ-перукарні намагаються наскільки це можливо знизити ціни в боротьбі за кожного клієнта. А це означає, що керівникам таких закладів немає сенсу закуповувати дороге обладнання для економ-перукарні, яке довгий час не окупить себе – такий хід можна з упевненістю назвати нерентабельним.

Вашою метою, як далекоглядного бізнесмена та мудрого керівника, мають стати товари, які мінімальні за ціною, але оптимальні за своїми робочими характеристиками, тобто довговічні, практичні та функціональні.

Де знайти недорого, але якісне обладнання для перукарень?

Почати пошук відповідних предметів обладнання можна з Інтернету. Всесвітня мережа збирає безліч корисної інформації про товари та послуги щодня, і якщо правильно шукати відповідні позиції, процес не займе багато часу.

Відмінним рішенням стане спілкування на професійних форумах. Знайшовши однодумців, які вже встигли оснастити свій економ-заклад, Ви зможете дізнатися, де вони купили обладнання, за якими цінами, як воно показує себе на практиці – загалом, зможете отримати багато корисних відомостей, які допоможуть зробити правильний вибір!

Після освоєння різної інформації, рекламних пропозицій та порад колег необхідно виділити кілька спеціалізованих магазинів, які займаються реалізацією економ-обладнання для перукарень.

При цьому потрібно врахувати, що компанія повинна мати досвід роботи в даній сфері, і краще щоб він був багаторічним. Це убезпечить Вас від угоди з ненадійним партнером. Якщо щось зірветься в останні місяці йди дні до відкриття, то вина лежатиме не лише на несумлінному постачальнику, а й на Вас!

Зверніть особливу увагу на магазини обладнання, які можуть запропонувати Вам спеціальні умови – знижки, акції, окремий список товарів, індивідуально підібраний для Вас! Це говорить про те, що магазин орієнтований на кожного покупця окремо, цінує всіх клієнтів без винятку і навряд чи підведе під час укладання угоди.

Саме таким інтернет-магазином салонного обладнання є Estetic Group! У нашому каталозі Ви можете знайти окремий розділ під назвою «Обладнання ЕКОНОМ КЛАС», який дозволить швидко вибрати товари за вигідними цінами!