Косметологічне обладнання

Обладнання для манікюру.

Обладнане робоче місце, прилади та інструменти для нігтьового дизайну – незамінні атрибути майстра з манікюру. Органічний робочий простір майстер може організувати як у салоні краси, так і в домашніх умовах. Інтернет-магазин Estetic Group пропонує купити обладнання для манікюру. У нас кожен майстер знайде все для роботи: великий вибір ламп, інструментів, фрези та багато іншого.

Лампи

Невеликі прилади, які просто необхідні полімеризації гелю, гель-лаку, біогеля на нігтьової пластині. Майстри з манікюру як початківці, так і з досвідом можуть вибрати для роботи УФ-лампи, LED, CCFL-лампи, гібридні. Потужність приладів від 9 до 54 Вт. Що потужність, то швидше відбувається процес полімеризації матеріалу. Лампи з високою потужністю – 36 і 54 Вт – найпопулярніші майстри.

  • УФ-лампи коштують не дорого, але при частому використанні протягом 1-2 років швидко втрачають потужність, що впливає на якість сушіння нігтів.
  • CCFL-лампи не споживають багато електроенергії та мають компактні розміри. Термін служби лампи досить тривалий до 50 тисяч годин.
  • Лампи LED завдяки вбудованим світлодіодам є енергоекономічним варіантом. Матеріал у них висихає досить швидко, але підходять не для всіх видів матеріалів нарощування нігтів.
  • Гібридні лампи мають все більшу популярність у майстрів. Вони скомбіновані різні види лампочок, їх можна використовувати для роботи з різним матеріалом для нарощування нігтів.

Фрезери

Фрезери – це електричні прилади з різними насадками для виконання апаратного манікюру. Один з основних приладів для манікюру та педикюру. Кожна насадка має свою мету – шліфування, корекція форми нігтя, видалення кутикули та багато іншого. Фрезери зручні тим, що не викликають дискомфорту або больових відчуттів при видаленні шкіри, що затверділа. Шкіра просто шліфується, на ній не залишається роздратування, почервоніння, неприємних відчуттів. В інтернет-магазині Estetic Group представлені як моделі з невеликою потужністю для домашнього використання, так і апарати високої потужності для професійних цілей. У нас можна купити обладнання для манікюру та педикюру з додатковими насадками у комплекті.

Порохотяг

Незамінний прилад для спеціаліста з манікюру. Збирає пил, який утворюється при опилюванні нігтів. Захищає клієнта та майстра від алергії та попадання порошинок у вічі та дихальні шляхи. Наявність пилососа в робочій зоні майстра говорить про професійний підхід до роботи, турботу про клієнтів та чистоту простору салону. Для домашнього використання та невеликого салону підійдуть компактні варіанти пилососу. На нашому сайті представлені настільні та вбудовувані моделі.

Інструменти

Все, що необхідно для манікюру:

  • Ножиці для нігтів та кутикули, кусачки та щипці, пінцети.
  • Пилки та бафи для обробки та полірування нігтьової пластини.
  • Лаки, гелі, матеріали для прикраси та дизайну нігтів.

Інтернет-магазин Estetic Group пропонує купити обладнання для манікюру у Львові для майстрів-професіоналів-початківців. Ми пропонуємо клієнтам програму лояльності, знижки та акції, продукцію від відомих брендів в індустрії нігтьового дизайну. Звертайтеся до наших менеджерів за телефоном або через веб-сайт. Слідкуйте за новинками, розпродажами та акціями.