Косметологічне обладнання

Обладнання для косметологічного кабінету

Послуги косметологів мають попит, оскільки люди хочуть виглядати привабливо і молодо. Щоб проводити різні процедури, необхідно обладнати кабінет, у якому фахівець зможе приймати відвідувачів. Робоче місце має бути зручним, також важливо дотримуватися санітарних норм. З огляду на це слід приділити особливу увагу вибору меблів для косметологічного кабінету.

Види обладнання

У каталозі ви знайдете різноманітні стільці для співробітників. Вони можуть бути зі спинкою та без неї. Розрізняється форма сидінь, які спроектовані так, щоб фахівець міг прийняти найзручніше становище для роботи. Висоту можна регулювати, підлаштовуючи під зростання майстра. Деякі моделі мають підніжку.

Також до числа косметологічного обладнання входять крісла для відвідувачів. Вони відрізняються за оснащенням:

  • механічні;
  • з гідроприводом;
  • електричні.

Механізм дозволяє змінювати положення, опускати або піднімати крісло, або окремі його елементи, щоб майстер міг отримати доступ до потрібної частини тіла. Як правило, під час процедур клієнт перебуває у лежачому положенні або сидить, відкинувшись на спинку. Деякі моделі мають окремі елементи-підставки для кожної ноги.

Призначення

Обладнання для косметологічного кабінету може використовуватись в салонах краси, SPA-комплексах, в косметологічних центрах, тату-салонах.

Всі меблі виготовлені з якісних та гігієнічних матеріалів, які витримують обробку дезінфікуючими засобами та легко миються. Це дозволяє підтримувати потрібний рівень чистоти у кабінеті.