Косметологічне обладнання

Обладнання для барбершопа

За останні 3-5 років барбершопи стали дуже популярними серед наших співвітчизників. І це зовсім не дивно, адже тут можна не тільки набути нового образу, а й паралельно з цим розслабитися. Для якісного салону визначальним є його оснащення. Професійне обладнання для барбершопу дозволить виконати цілий комплекс завдань та задовольнити запити клієнта.

Для салону важливо створити єдиний і унікальний стиль, який відрізняв би його від конкурентів по ринку і запам’ятовувався клієнтам.

Що включає обладнання для барбершопа?

Придбати обладнання для барбершопу стало набагато простіше. Насамперед знадобляться спеціальні перукарські крісла. Вони мають забезпечувати комфорт клієнта. В іншому випадку йому весь час щось заважатиме, і барбер не зможе виконати свою роботу професійно. Також, якщо крісло буде жорстким чи незручним, відвідувач навряд чи повернеться наступного разу.

Для облаштування барбершопу знадобляться:

  • дзеркала;
  • миття;
  • робочі куточки для працівників.

Наразі стало набагато простіше знайти варіант серед десятків запропонованих різновидів моделей.

Головне – створення єдиного стилю, який буде пронизаний ідеєю і одразу приверне до себе увагу. Враховується стилістична особливість приміщення, його естетика та концепція. Всебічний підхід стане запорукою придбання обладнання, яке порадує своєю безперебійною роботою та зовнішнім оформленням.

Як вибрати обладнання для барбершопу?

Можна самостійно продумувати концепцію закладу, але набирає популярності оформлення «на замовлення». Перевагою такої послуги є формування унікальної атмосфери в салоні.

Устаткування для барбершопу дуже різноманітне. Наприклад, для робочого місця барбера важливе значення має мийка. В нас представлені як класичні, так і переносні варіанти. Спеціально для маленьких відвідувачів виготовлено дитячі крісла.

Наступним необхідним елементом є візок. У ній зазвичай зберігається професійне обладнання: ножиці, бритви, гелі та багато іншого. У нашому магазині представлені моделі як для тих, хто любить ретельно сортувати, щоб на кожній полиці лежало щось одне, так і для барберів, які цінують насамперед раціональне використання простору. У нас представлені практичні металеві варіанти з різною кількістю відділень: від 2 до 9. Конструкції дуже міцні та витримують навіть великі зовнішні навантаження.

Де придбати обладнання для барбершопу?

Тепер легко побачити фото готових варіантів у нас на сайті, що дозволить порівняти наші моделі з тим, що є у Вашому салоні. Це допоможе знайти остаточну концепцію та створити барбершоп, до якого відвідувачі завжди хотітимуть повернутися для того, щоб підкреслити свій мужній образ.

Придбати обладнання для барбершопу за найнижчою ціною можна в нашому магазині. Тут представлені лише сучасні та професійні моделі, які створять єдиний концепт для Вашого салону та дозволять майстру виконати всі завдання. На офіційному сайті нашого магазину можна переглянути фото товарів, щоб остаточно визначитися з необхідним варіантом.

Магазин організовує доставку обладнання для барбершопу, яке коштуватиме зовсім недорого. При транспортуванні товари не пошкоджуються і ще довго зберігатимуть свої експлуатаційні характеристики. Звертайтеся до нас просто зараз, щоб придбати перевірене обладнання, яке працюватиме роками. Вартість обладнання для барбершопу залежить від кількості та технічних характеристик вибраних елементів. Ціна, встановлена ??нашим магазином, нижча, ніж у конкурентів.

Залишилися питання, тоді телефонуйте нам за вказаними на сайті телефонами, і наш менеджер допоможе вибрати вам обладнання для барбершопу.