Косметологічне обладнання

Необхідне перукарське обладнання

Відкриття перукарні або салону краси завжди вважалося вдалим бізнес-проектом. Якщо вибрати правильне розташування салону, підібрати компетентний персонал і купити якісне перукарське обладнання, то ваш салон буде популярним, а значить і приноситиме реальний дохід. Але якщо з персоналом і вибором місця ситуація більш менш зрозуміла, то як же визначитися з необхідним перукарським обладнанням. Адже сучасний ринок багатий на найрізноманітніші моделі. Давайте докладно розглянемо, що з перукарського обладнання потрібно придбати спочатку.

Перед вибором обладнання необхідно визначитися із специфікою вашого салону. Якщо це буде невелика перукарня, то можна обійтися стандартним набором перукарського обладнання, а якщо це буде елітний салон краси, то окрім перукарні, вам також знадобиться педикюрне, манікюрне, косметологічне обладнання.

Розглянемо робоче місце одного співробітника у салоні краси з невеликим бюджетом.

Необхідне перукарське обладнання

  • Робочий стіл і дзеркало. Для комфортної роботи майстра необхідно підібрати зручний столик із великим дзеркалом. Столик має бути містким, з додатковими тумбами, щоб усі інструменти майстра були під рукою та на видному місці. Дзеркало має бути більшим, щоб майстер міг бачити весь робочий процес. Звичайно, освітлення також відіграє важливу роль. Якщо у вашому приміщенні недостатньо вікон, варто подбати про додаткове освітлення. Зазвичай майстри використовують дві-три лампи, щоб створити хороше освітлення, що розсіює.
  • Крісло для клієнта – це другий за важливістю елемент у салоні краси. Якщо воно буде незручним, клієнт почуватиметься некомфортно, отже, вдруге він у цей салон уже не прийде. Віддавайте перевагу м’яким моделям з поворотним механізмом, оснащеними підлокітниками. Придивіться до моделей із водонепроникною оббивкою. Такі моделі легко чистяться, і зовнішній вигляд їх довгий час залишається привабливим і доглянутим.
  • Перукарня мийка також є важливим елементом перукарського обладнання. Якщо у вашому приміщенні достатньо місця, можна виділити спеціальну зону під раковину зі зручним кріслом. Якщо ж ви обмежені у просторі, віддавайте перевагу зручним раковинам, до яких можна підкотити крісло клієнта. Раковина повинна бути глибока з приєднаним водопостачанням та додатковою шафкою, де можна буде зберігати миючі засоби.
  • І нарешті, заповідальним елементом при виборі бюджетного варіанту обладнання вважається перукарський візок. Вона повинна бути легкою на пересувних коліщатках з великою кількістю висувних ящиків.

Ось такий набір перукарського обладнання можна назвати первісним. Звичайно, жоден майстер не може обійтися без супутніх інструментів, таких як клімазон або сушуар, але їх можна замінити бюджетними варіантами.

Великий вибір перукарського обладнання салону краси будь-якого класу можна придбати в інтернет-магазині Estetic Group. Продукція, що відповідає не лише вітчизняним, а й світовим стандартам якості, реалізується за доступною ціною. Ми раді новим клієнтом, при цьому завжди намагаємось радувати постійних покупців знижками та акціями.