Косметологічне обладнання

Навіщо потрібна СПА-капсула?

Різні відновлювальні та оздоровчі процедури відомі людям ще з давніх-давен. З розвитком технологій удосконалювалося устаткування, з’являлися нові методи і методики, створені задля оздоровлення людського організму. Цікавою розробкою на даний момент є СПА-капсула – великогабаритний апарат витягнутої округлої форми з місцем розташування пацієнта. Деякі моделі оснащуються резервуаром для води.СПА-капсула – це унікальна розробка, що включає комплекс відновлення та реабілітації. Вона поєднує у собі два способи на організм людини: інфрачервоне (з парою) і водне (система душей). Різноманітність режимів дозволяє проводити різноманітні процедури, а також комбінувати їх.

СПА-капсули призначаються не тільки для проведення розслаблюючих, заспокійливих процедур, а й для лікування деяких захворювань. Залежно від виду проблеми лікарем підбирається певний комплекс процедур та визначається кількість сеансів (тривалість однієї години).

Існує два види СПА-капсул: сухі та гідрофузійні. Другі, що випливає з назви, мають резервуар для води та дозволяють проводити сеанси гідромасажу, прийняти ароматичну ванну та інше. Крім відновлювального та оздоровчого ефектів СПА-капсула рекомендована тим, хто хоче схуднути. Комплексний підхід та грамотний підбір процедур дозволять вам помітно скинути вагу.

Ефективність СПА-капсул давно доведена на практиці. Поєднання різних режимів дозволяє виправити здоров’я, відновити сили і зарядитися енергією. Існують деякі протипоказання, тому перед проходженням процедур проконсультуйтеся з лікарем.

СПА-капсула – це апарат, купувати який можуть не лише медичні, косметологічні центри, а й роздрібні покупці. Встановивши капсулу вдома, ви зможете підібрати собі індивідуальну програму та насолоджуватися сеансом розслаблення хоч щодня.

У деяких СПА-капсулах є функція запуску музики, що є додатковим плюсом. Тепер удома ви можете поєднувати приємне з корисним під час відновлювальних процедур.