Косметологічне обладнання

Медичні ванни: водолікування XXI століття

Цілющі властивості водних процедур були відомі ще у Стародавньому Римі. Терми (банні комплекси у Стародавньому Римі) були улюбленим місцем багатих панів, які ретельно стежили за станом здоров’я. Люди відвідували громадські лазні цілими сім’ями, а найзаможніші громадяни могли дозволити собі таку розкіш прямо на території власної резиденції.

Водолечення залишається однією з найактуальніших методик традиційної медицини до сьогодні. Сучасні технології дозволили медикам спільно з інженерами розробити функціональну і компактну конструкцію, яка дає можливість проводити водні процедури, які за ефективністю не поступаються ніяким лікарським препаратам. Наразі компанія Estetic Group пропонує широкий асортимент такого обладнання.

Ми пропонуємо клієнтам продукцію від провідних світових виробників. Високотехнологічна ванна має низку незаперечних переваг:

  • Великий обсяг. Такі показники дозволять розміститися у ванній кімнаті з максимальним комфортом. Джети розміщені по всій поверхні — габарити дозволяють оснащувати виріб дуже складною та потужною системою.
  • Велика кількість джетів. Забезпечити максимально ефективний процес водолікування дозволяє багато повітряних форсунок (джетів). Повітряний потік обробляє всю поверхню тіла пацієнта, забезпечуючи комплексну дію протягом однієї процедури. При класичному масажі руками за відносно короткий проміжок часу можна досягти терапевтичного ефекту лише на частині тіла. Тому для оздоровлення буде потрібна більша кількість сеансів.
  • Ізольована проводка. Надійна ізоляція електроніки забезпечує повну безпеку пацієнта під час процедури. Зважаючи на наявність додаткового кабелю заземлення, виключається навіть мінімальний ризик ураження електричним струмом.
  • Можливість вибору інтенсивності потоку. При деяких захворюваннях чи травмах використання потужного потоку повітря є неприпустимим. Для забезпечення делікатного масажу передбачено спеціальні режими. У тому випадку, коли вплив на окрему частину тіла неприпустимий, можна задіяти лише одну групу сопел.
  • Форма, що забезпечує максимальну зручність. Геометрія ванни враховує розташування кінцівок, торса та голови, що дозволяє уникнути неприємних відчуттів під час водних процедур. Незалежно від того, в якому положенні перебуває пацієнт, сеанс водолікування буде не лише корисним, а й максимально приємним. Особлива конструкція забезпечує розслаблення м’язів шиї, плечей, рук та спини — людина розташовується приблизно так само, як і на класичному масажному столі.

Пристрій медичних ванн

Медична ванна є технічно складним апаратом. У оснащення входять такі елементи.

  • Насос та компресор. Забезпечують подачу повітряного потоку та циркуляцію води. На всіх сучасних моделях потужність пристроїв контролюється користувачем, що дозволяє вибрати індивідуальні умови лікування та релаксації. Дуже корисно в тих випадках, коли інтенсивні потоки вам неприємні або не допускаються за станом здоров’я, наприклад, ушкодження шкірних покривів.
  • Система циркуляції води та повітря. Від попередніх пристроїв робоче середовище передається через безліч тонких трубок. У деяких моделях система також підключена до фільтру очищення води. Простір трубок повністю ізольований, що унеможливлює ризик витоків — особливо актуально через високий тиск при роботі механізму.
  • Контроль температури води. Багато датчиків забезпечують інформування користувача про температуру рідини. Важлива функція, оскільки велика кількість різних видів водних процедур мають на увазі стабільну підтримку одного термічного режиму.
  • Система керування. Складна електроніка, що дає змогу одним натисканням змінювати режим роботи всього обладнання, не перериваючи сеанс водолікування. Можливе тонке налаштування, за допомогою якого можна запускати лише потрібні групи джетів.