Косметологічне обладнання

Медичні ванни: у чому користь?

Медичні ванни купити в Estetic Group за найприйнятнішими цінами може
кожен, розрізняються також за формою: прямокутні, квадратні, круглі,
овальні та ін.

Вода, будучи основою нашого життя, благотворно впливає на організм людини, не просто беручи участь у різних хіміко-біологічних процесах, але також допомагаючи тримати в тонусі шкіру. Впливаючи на неї зовні, роблячи її більш пружною та еластичною. З давніх-давен вода і водні процедури користуються великим шануванням і популярністю. Наприклад, дуже пощастило тим, хто живе поблизу термальних джерел, що славляться своїми цілющими властивостями. Об’єднавши вплив повітря, вогню та води воєдино, люди зробили своєрідну модифікацію термальних джерел – лазні, що забезпечують своїм відвідувачам довголіття, здоров’я та красу.
Але з часом з’явилася ще досконаліша модифікація — гідромасажні медичні ванни, купити які можна в компанії Estetic Group.
Спочатку подібні ванни не мали якихось особливих функцій. Брати Джакузі з Італії просто оснастили ванну насосом, що створює ефект
буріння води.

Медичні ванни та їх різноманітність

Масаж, що виробляється водяним натиском у медичних ваннах, може мати різний характер: бульбашковий або струменевий. Перший додасть бадьорості та енергії всім організму, а другий, навпаки, допоможе повноцінно розслабитися. Користь гідромасажу незаперечна: стимуляція діяльності серцево-судинної системи, відновлення функцій опорно-рухового апарату, покращення, зміцнення та надання еластичності судин.

Залежно від того, з якого матеріалу виготовлені медичні ванни, купити які можна за найприйнятнішими цінами в Estetic Group, їх поділяють на сталеві, акрилові та чавунні. Відмінними рисами ванн їх акрилу є їхня легкість, довговічність, можливість реставрації, гарний рівень утримання тепла. Медичні ванни з акрилу виготовляються найрізноманітніших форм.

Головною перевагою ванн із чавуну є відмінне збереження тепла. Однак, у плані дизайнерських рішень такі ванни дуже обмежені і найчастіше мають стандартну форму.

Медичні ванни зі сталі з гідромасажем, якщо розглядати їх у порівнянні з чавунними, мають легку вагу, меншу ціну. Однак їх наповнення водою супроводжується шумом, тому їх потрібно додатково ущільнювати за допомогою гумової прокладки. І ще вони гірше утримують тепло.

Крім того, медичні ванни розрізняються за типом гідромасажних систем:

  • медичні ванни з гідросистемою – такі ванни мають жиклери, прикріплені до дна ванни і стінок. З їхньою допомогою відбувається подача в оди під тиском. Як правило, струмені впливають на стегна, стопи, шию, поперек та живіт;
  • медичні ванни з повітряною системою – з форсунок на дні ванни подається повітря, при цьому у воді утворюються бульбашки, що піднімаються вгору. Завдяки їм, на шкіру людини виявляється дуже сприятливий вплив;
  • медичні ванни зі змішаною системою — одночасне використання перелічених вище систем, що передбачає найбільш ефективний вплив на організм людини.