Косметологічне обладнання

Медичні меблі для стоматологічних кабінетів. Купити для стоматології

Якісні медичні меблі

Медичні меблі для кабінетів призначені для створення зручності та комфорту лікаря при обслуговуванні пацієнтів. При конструюванні виробник попередньо ставить нею певні завдання. Меблі різняться за місцем її використання та призначення. Прикладом є: меблі для лікарняних палат, для кабінетів лікарів, загального призначення, для новонароджених.

Основні якісні характеристики

  • Багатофункціональність;
  • Надійність;
  • Оформлення
  • Стійкість до хімічних речовин дезінфекції;
  • Тривалий термін служби.

Виробництво медичних меблів проектується разом із медичними працівниками. Вона має бути зручною і не відволікати лікаря від виконання поставлених завдань. Багато керівників медичних установ вважають за краще робити індивідуальне замовлення меблів. Згідно з вимогами меблі медичні металеві, дерев’яні та інші повинні мати термін служби не менше 10 років. Надійність забезпечена використанням у ній елементів металевих труб, оброблених спеціальною порошковою фарбою та дезінфікуючими засобами. Широко практикується нержавіюча сталь, яка не іржавіє, не псується. Однак через великі грошові витрати не кожна медична установа може дозволити купити медичні меблі оптом аналогічної якості. Найчастіше в елементах меблів можна зустріти скляні частини. З медичної точки зору цей матеріал є хімічно нейтральним і безпечним, але крихкість скла вимагає акуратного стосунку з ним.

Всі медпрацівники та лікарі бажають, щоб меблі для медичних кабінетів були найкрасивішими. Естетичні показники стоять не так на останньому місці. Це пов’язано з тим, що більшість часу лікарями проводиться на роботі і не вдома. Практика показує, що приватні лікарні вважають за краще купувати меблі для медичних кабінетів імпортного виробника. Вона містить багато частин із ідеально білого пластику. Приваблива, ексклюзивна та не має собі рівних. Створює презентабельний вигляд кабінету. Негативним моментом вважається її дорожнеча.

При виробництві металевих меблів виробник враховує факт проведення дезінфекції меблів. Цей захід у лікарнях є обов’язковим. Завдяки їй можлива підтримка ідеального порядку в кабінетах лікарів та палатах хворих. Саме тому в медичних закладах практично не використовуються вироби з дерева. Металеві медичні меблі мають високі показники стійкості і мають практично необмежений термін служби. Проведення щоденної дезінфекції не завдає їй шкоди, робить ще білішим і чистішим. Досить часто в кабінетах можна зустріти меблі із ДСП. Якщо придивитися до неї уважніше, помітіть, що верхня і нижня частина покриті шаром, що ламінує, стійким до хімікатів.

Якщо ви наважилися купити медичні меблі оптом не забудьте передбачити зазначений факт, інакше вони прослужать не ті довго, як би хотілося. Залежить від матеріалу виготовлення та професіоналізму виробника. Як правило, термін служби товару зазначений у документації, що додається до нього. Якщо такої інформації немає, відмовтеся від товару або скористайтеся нормами закону «Про захист прав споживачів».

При придбанні меблів не обов’язково робити ставку на імпортного товаровиробника. Сьогодні існує маса вітчизняних компаній, що спеціалізуються на виробництві якісних медичних металевих меблів. За вашими ескізами можуть бути розроблені унікальні медичні меблі, яким не буде рівною. Професіоналізм фахівців дає можливість виконати замовлення вчасно та задовольнити усі вимоги лікарів.

Купити медичні меблі оптом непросто. При покупці необхідно передбачити деякі нюанси:

  • відповідність товару санітарним вимогам
  • відсутність виробничого шлюбу
  • компактність виробу
  • наявність додаткових ящиків та атрибутів
  • комфортність та зручність товару
  • ненав’язливість кольору
  • якість матеріалу виготовлення