Косметологічне обладнання

Медичні меблі ціни, купити, характеристики

Меблі як частина інтер’єру клініки

Медичні апарати та аксесуари є надзвичайно важливими для роботи лікаря. Але складно уявити, як виглядатиме лікарня чи лабораторія без спеціалізованих меблів. Шафи для зберігання інструментів, столи, розкладні крісла, каталки та кушетки дозволяють оптимізувати простір у кабінетах, відділеннях та лікарняних палатах. Вони визначають рівень комфорту відвідувачів та імідж лікувального закладу в очах пацієнтів.

Елементи інтер’єру та обстановка робочого кабінету

Оскільки все починається з гардеробної та приймального спокою, без шаф для одягу та м’яких кушеток у вас навряд чи вдасться справити на ваших клієнтів бажане враження. Така ж вірна і зворотна теза; медичні меблі високої якості в коридорах та внутрішніх приміщеннях клініки дозволять хворим розслабитися перед проходженням тієї чи іншої процедури, а також суттєво підвищить ймовірність їхнього повторного візиту.

Для фахівців величезне значення мають профільні меблі, які відрізняються підвищеною зручністю та широким функціоналом. До подібних елементів інтер’єру належать гінекологічні та акушерські крісла, масажні столи, інструментальні тумби, металеві полиці для зберігання витратних матеріалів. У лікарняній палаті повинні стояти комфортні ліжка, а в процедурному кабінеті будуть потрібні столики для забору крові.

Багато медичних приладів створено для настільного розміщення або обладнано кронштейнами для стійкого кріплення до меблів. Якщо розглядати проблему в цьому ключі, стане очевидно, що варто звернути увагу як на зовнішні види та зручність, так і на матеріали, з яких виготовлені меблі. Надміцний стерильний пластик та нержавіюча сталь є найбільш ідеальними компонентами у цьому відношенні, оскільки їх можна багаторазово обробляти засобами для дезінфекції. Завдяки цьому вам не доведеться побоюватися спалахів перехресної інфекції або додаткових складнощів під час сезонної епідемії грипу.