Косметологічне обладнання

Меблі для салонів краси у Києві

Поспішайте вигідно купити перукарські крісла в Києві, дзеркала, мийки,
клімазони та інше салонне обладнання, навіть якщо Ви працюєте в іншому
регіоні – умови доставки вказані у відповідному розділі на нашому сайті!

Меблі, які розташовуються в салонах краси та перукарень, сильно відрізняються від тих предметів, які кожен з нас із задоволенням експлуатує в домашньому побуті. І справа тут ні в тому, що в місці обслуговування багатьох людей немає місця затишку – просто головну роль відіграє зручність та практичність.

А як поєднати всі ці якості та зробити так, щоб клієнту було приємно перебувати в салоні?

У б’юті-центрах та перукарнях вкрай рідко використовують меблеві вироби з тканинними оббивками або оббивкою з натуральної шкіри.

Це пов’язано з тим, що тканина, якою б міцною та довговічною вона не була, не здатна витримати щоденних навантажень. Іншими словами: поставити тканинне крісло чи диван у перукарні можна, але цей предмет доведеться міняти досить скоро, а це зайві грошові витрати.

Шкіряні дивани та крісла, а також кушетки та лави можна побачити у зоні очікування елітних салонів краси, але вони також можуть бути не довговічними, а ціни на подібні товари, як Ви знаєте, досить високі. Правда, в даному випадку є можливість вийти із скрутної ситуації, віддавши перевагу такій категорії та типу вичинки шкіри, яка має підвищену міцність (стійка до пошкоджень) та має тривалий термін служби.

Меблі для салонів краси в Києві

Важливо розуміти, що такі дорогі предмети інтер’єру не повинні використовуватися в робочому залі – вони призначені для прикраси холу та зони очікування та зручності відвідувачів.

В той же час, очевидно, що придбання дорогих шкіряних диванів або крісел не має сенсу, якщо Вашою цільовою аудиторією не є заможні люди – цілком достатньо зручних м’яких пуфів або лав, обтягнутих яскравим шкірозамінником.

Меблі для холу та зони очікування сильно відрізняються від предметів, які безпосередньо використовуються в робочому процесі: перукарські крісла, стільці для майстрів тощо. Тут точно немає місця ніжним тканинам та натуральній шкірі, тому що використання перерахованих матеріалів не практично. Попадання вологи, фарб, засобів догляду за шкірою та волоссям, використання фена з його перепадами температури швидко дасть про себе знати. Тканина або натуральна шкіра зіпсується: втратить зовнішній вигляд і розлізеться по швах, тоді Вам доведеться купувати нові меблі!

Косметологічне обладнання в Києві

Це чудово розуміють і виробники обладнання для салонів краси, тому вони завжди використовують у виготовленні штучну шкіру різних категорій. Вона має привабливий зовнішній вигляд, стійка до зносу та пошкоджень, відмінно піддається чищенню, не боїться вологи та бруду.

Якщо Ви не знаєте, де знайти меблі для салонів краси у Києві за вигідною ціною, то інтернет-магазин Estetic Group допоможе вирішити всі питання, пов’язані з оснащенням салону чи перукарні! У нас Ви знайдете безліч найменувань сучасного манікюрного, педикюрного, масажного, перукарського та косметологічного обладнання в Києві.