Косметологічне обладнання

Масажні столи та кушетки стаціонарні

Стаціонарна кушетка – незамінний атрибут кабінету косметолога чи масажиста. Також існує не пересувна кушетка, здатна замінити масажний стіл.

Купуючи стаціонарну кушетку, відштовхуйтеся від потреб, тобто вибирайте модель за такими характеристиками:

  • механізм управління,
  • матеріал основи, оббивки,
  • міцність та стійкість,
  • легкість обслуговування,
  • дизайн.

Враховуйте також рекомендації виробників. Для багатопрофільної клініки можуть знадобитися два вироби. Для пресотерапії, лімфодренажу, масажу використовують стаціонарну кушетку. Вона забезпечує безпеку та міцність у всіх положеннях. Для роботи зі шкірою обличчя можна взяти найпростіший варіант. Моделі дозволяють зручно організувати роботу з апаратами.

Інтернет магазин Estetic Group пропонує меблі для масажу різних конструкцій. Наприклад:

1. Нерухомі столи для фізичної терапії.

Конструкції відрізняються великою вагою, великими габаритами. Призначені насамперед для встановлення в медичних та косметологічних закладах, салонах краси, що надають послуги професійного масажу. Стаціонарні моделі оснащені рухомими підголовниками, які покращують положення голови та шиї. Така конструкція покращує якість масажу зони, що проробляється. Вони не зручні для перестановки, хоча цього від них не потрібно – їх мають надовго. Такі моделі виготовляються із високоміцної сталі та твердих порід дерева. Вони стійкі, не хитаються під час використання. Щоб клієнту було комфортно – покрийте стіл пом’якшувальною масажною накидкою.

2. Складні

Складний варіант сподобається масажистам, які надають послуги вдома або клієнтам. Мають компактні розміри, відрізняються невеликою вагою, складаються у легкі конструкції. У складеному стані столик для масажу може поміщатися у багажник автомобіля. Ніжки такого столу легко регулюються. Це дозволяє встановлювати його на нерівній поверхні. Мобільний стіл підійде для невеликого салону, послуги масажиста в якому виявляються не завжди, а в міру появи клієнтів. Він легко розкладається, а у складеному стані не займає зайвий простір.

3. Масажна кушетка

Стаціонарна кушетка – це спрощений варіант доладних конструкцій. Вони досить зручні для курсу масажу або стоунтерапії, але рідко регулюються по висоті. Є моделі з отворами для обличчя та можуть складатися.

Аксесуари для масажних меблів

Практикуючи фізичну терапію, зверніть увагу на підлокітники. Деякі пацієнти салонів і велнес-центрів скаржаться, що їм «нікуди подіти лікті» і масаж не приносить їм належного задоволення. Аксесуари для ліктів сумісні з будь-якими масажними меблями, виготовлені з інноваційного пластику, приєднуються фіксуючими ременями. Полімер араптек невибагливий, стійкий, миється, безпечний.

Масажний валик круглої, напівкруглої або усіченої форми гарантує зручне розташування голови. Правильне становище тіла знімає поперекові болі, розвантажує хребет. Подушку можна покласти також під руки, гомілки, крижовий відділ, сідниці.