Косметологічне обладнання

Масажне обладнання

Купити будь-які види обладнання для масажу  Ви можете в Estetic Group,
адже ми є одночасно магазином масажного обладнання, а також товарів для
перукарень, студій засмаги, косметологічних центрів та салонів краси!

У наші нестабільні часи, коли навіть компанії-гіганти можуть швидко збанкрутувати, у рядових співробітників все частіше з’являються думки про те, щоб відкрити свою справу. Але мало хто хоче зв’язуватися з магазинами продуктів чи одягу, можливо через те, що необхідно постійно закуповувати товар, підшукуючи надійних постачальників з вигідними пропозиціями.

Практика показує, що після продуктів харчування та одягу однією з найпопулярніших бізнес-сфер є салонний бізнес. Зокрема, багато підприємців, які мають невеликий стартовий капітал, вирішують відкрити свій масажний салон.

Масаж відомий у всіх частинах світу і в кожній з них він свій. Він дозволяє розслабитися, привести думки і тіло на повний порядок, позбутися хронічних захворювань і навіть подолати найскладніший період післяопераційних реабілітацій.

У мегаполісах та невеликих містечках масажні послуги є дуже популярними, тому що година насолоди коштує недорого і дозволити собі її може практично кожна людина. Крім того, це сприяє гарному самопочуттю, настрою та міцному сну.

Обладнання для масажного салону

Якщо Ви вирішили відкрити свій масажний салон, слід сказати, що в цьому немає чогось дуже складного: даний вид підприємництва зазвичай не передбачає великих фінансових вливань. Необхідно знайти комфортне, не обов’язково велике приміщення з продуманою вентиляційною системою, купити меблі, масажне обладнання, гігієнічні засоби та інші розхідники.

На перших етапах працювати в кабінеті можна самому підприємцю, якщо є відповідна освіта або хоча б курси або його родичу, другові чи найнятому фахівцю.

Головною умовою успішного бізнесу в цьому випадку є правильно підібране обладнання для масажного кабінету. Воно має бути зручним і якісним, довговічним та технологічним на вигляд, щоб заручитися повагою перших клієнтів.

Масажні столи та кушетки

Сьогодні Ви маєте можливість купити безліч варіацій обладнання для масажного салону! Це можуть бути складні та стаціонарні кушетки, а також масажні столи.

На що звернути увагу у процесі вибору масажного столу?

Перш ніж вирушати до магазину, Вам краще виділити певну суму грошей, в межах якої і купуватиметься стіл. При цьому слід врахувати, що для початку бізнесу, коли Вас ніхто не знає і немає певної клієнтури, краще не вкладатися в обладнання по-крупному – купіть недорогий, можливо, складний варіант, а вже потім, якщо справи підуть добре, можна придбати більше функціональний та дорогий виріб.

Якщо Ви якийсь час вже працювали масажистом, наприклад, у роз’їздах містом, то цілком логічно припустити, що клієнтурна база напрацьована, тому можна витратити на стіл не найменшу суму грошей. Це викликає позитивні емоції у відвідувачів і, швидше за все, вони повернуться до Вас знову. У такому разі краще звернути увагу на моделі середньої чи високої цінової категорії від відомих світових виробників. Зверніть увагу на наявність та тип підйомного механізму: гідравлічний, пневматичний або електричний.

Надійні столи часто мають міцні та зручні поверхні для масажу, які можуть бути поділені на декілька секцій. Це дозволяє змінювати “рельєф” та надавати різні види масажних послуг.

Звертайте особливу увагу на матеріали оббивки та наповнювача.

Оббивні матеріали для масажного обладнання – це найчастіше різновиди шкірозамінника. Він недорогий, але міцний та практичний. Крім того, довгий час виглядає як новий.

Наповнювачі можуть бути різними, але для проведення масажу краще використовувати високий рівень жорсткості. Зверніть увагу на пінополіуретан або формований поролон.