Косметологічне обладнання

Масажна кушетка з електроприводом

Масажні кушетки – це невід’ємний професійний атрибут для кожного масажиста. Сучасні кушетки та столи, які призначені для масажу, виготовляються із якісних, міцних матеріалів за допомогою новітніх досягнень науки, інноваційних технологій. Великою популярністю користуються багатофункціональні масажні електричні кушетки.

Для масажиста або косметолога працювати з таким пристроєм дуже зручно, функція автоматичного підйому та зміни положення секцій дозволяє дуже швидко підібрати, змінити позицію клієнта на столі. Немає потреби крутити рукоятку для вибору зручного положення, як у випадку з механічними конструкціями, достатньо натиснути кнопку, щоб забезпечити комфортні умови для майстра та клієнта.

Професійна масажна кушетка електрична, основні переваги

Інтернет магазин пропонує великий вибір моделей з одним або двома електроприводами. На кушетках з одним електроприводом швидко встановлюється оптимальна висота конструкції. Наявність двох електроприводів допомагають легко виставити зручну висоту та змінити положення секцій робочої поверхні. Рівна поверхня може встановлюватись у формі будиночка або під потрібним кутом.

Всі моделі мають відмінні технічні та експлуатаційні характеристики. Міцна рама, яка лежить в основі масажних кушеток з електроприводом, витримує високі навантаження. Якісні матеріали, з яких виготовлені кушетки, забезпечують тривалий термін використання. Протягом багатьох років інтенсивної роботи масажні кушетки не втрачають своїх зовнішніх і якісних характеристик.