Косметологічне обладнання

Лампи-лупи для салонів краси Львів

Лампи-лупи купити зараз можна повсюдно, але придбати сертифіковане
професійне обладнання, яке служитиме майстру довгий термін і не підведе
його можна тільки в спеціалізованому магазині – такому, як Estetic
Group!

Багато бізнесменів, які змогли організувати успішний салонний бізнес у нашій країні, запитують – у чому секрет успіху? Деякі керівники у відповідь загадково посміхаються, інші визнають, що важливих нюансів багато – це і компетентний талановитий персонал, і стиль оформлення салону, і, звичайно, його зручне сучасне оснащення!

Вибір обладнання часто залежить від бюджету підприємця, але також не можна забувати про функціональність, зручність та довговічність.

Лампа-лупа косметологічна

Однією з необхідних предметів у косметологічному, а й манікюрному і педикюрному кабінеті є лампа-лупа.

Лампи з лупами, які є невід’ємною частиною конструкції, широко використовуються не тільки в салонному бізнесі – вони також у пошані у ювелірів, майстрів годинникової справи, інженерів та інших фахівців, робота яких пов’язана з дрібними деталями та елементами.

У нашому асортименті Ви можете знайти дорогі моделі та економічніші варіанти. Усі вони діляться залежно від конструктивних особливостей – на підлогові та настільні лампи.

Лампи-лупи – стандартне обладнання для косметологів, адже вони часто проводять процедури, які цілком можна порівняти з операціями. При цьому пацієнт може перебувати не тільки в положенні лежачи або сидячи, але й напівлежачи і навіть стоячи. Це означає, що лампу необхідно швидко регулювати по висоті, що є проблематичною дією, якщо говорити про моделі, зафіксовані на столі.

Лампи для підлоги кріпляться до міцного пластикового або металевого штативу, який має багатопроменеву основу на роликах, тому вся конструкція легко пересувається по підлозі.

Лампа-лупа косметологічна настільна відмінно підходить для роботи майстра манікюру та педикюру. У конструкцію входить струбцина, що міцно фіксується на столі. Вона дозволяє повертати лампу на 360 градусів. При цьому обладнання займає мінімум місця на столі.

Головним критерієм при виборі лампи-лупи, крім ціни, є її потужність – інтенсивність освітлення. На практиці доведено, що наявні в нашому асортименті лампи-лупи потужністю від 3 до 5 діоптрій є достатніми для салонної роботи виробами!

Якщо Вас хвилює спотворення зображення, то найкраще віддати перевагу моделі, в якій використані високоякісні скляні лінзи. Вони не створюють жодних візуальних ефектів і дозволяють без будь-якої напруги очей розглянути найдрібніші зморшки або пори на шкірі клієнта.