Косметологічне обладнання

Лампа-лупа ціна, якість та інші критерії вибору

Купити підлогові та настільні лампи-лупи за цінами нижчими за ринкові Вам пропонує магазин Estetic Group.

Якщо при розгляді сучасного косметологічного обладнання прибрати убік першорядні меблеві предмети такі, як кушетка або робочий стіл, то, мабуть, найнеобхіднішим елементом обстановки можна назвати лампу-лупу або настільну.

Пристрій має нескладну конструкцію, але з часом модернізується, отримуючи нові елементи та аксесуари для зручності та безпеки роботи.

Як вже було сказано, на вигляд розташування всі сучасні моделі ламп діляться на ті, які можна встановити на стільницю (моделі на струбціні) і на підлогу (вироби з подовженим власником). Також є лампи-лупи на штативах.

Струбціна – вид кріплення, який багато майстрів знаходять найзручнішим, довговічнішим і надійнішим у плані фіксації. Таке кріплення дозволяє встановити лампу на будь-яку робочу поверхню, незалежно від її товщини. Варто лише запам’ятати, що поверхня не повинна бути надто тонкою та крихкою, інакше обладнання може її пошкодити.

Настільні лампи-лупи купити може не тільки спеціаліст салону, а й майстер, що приймає клієнтів вдома, тому що даний вид ламп є найбюджетнішим, звичайно, залежно від самої моделі та бренду виробника.

Лампи на штативі часто використовують у своїй роботі не лише косметологи, а й майстри манікюру, педикюру, а також лікарі.

Такі моделі зручно виставляти щодо іншого обладнання та клієнта, який на ньому знаходиться. Все це завдяки наявності кількох точок згину на штативі – їх щонайменше три. На даний момент продаються також лампи з штативом, що гнуться, який не тільки дозволяє встановити обладнання в будь-якому положенні, але і автоматично фіксує його.

Підлогові моделі – найбільші за розмірами. Їх переміщають на конструкції, внизу якої розташовується багатопроменева основа на роликах. Вгорі, як правило, знаходиться штатив – його, як уже було сказано, можна використовувати для зміни положення обладнання.

Якщо говорити про лампи лупи і ціну на них, то не можна виділити найдорожчого виду обладнання з трьох перерахованих, тому що бюджетні моделі є і в першій, і в другій, і в третій групі.

Будь-яка лампа-лупа оснащується сьогодні освітлювальним елементом, який висвітлює робочу зону та допомагає майстру бачити все, що відбувається краще. Крім світлодіодних та кільцевих моделей також стали популярні лампи безтіньові зі збільшувальною лупою. Вони знімають напругу з очей і не мерехтять, що дуже важливо задля збереження нормального зору фахівця.