Косметологічне обладнання

Купівля лампи-лупи відгуки, бренд

Якщо Ви хочете лампу-лупу купити, але, при цьому, боїтеся придбати
неякісне або незручне в роботі обладнання, то звертайтеся за допомогою
до менеджерів нашого магазину! Вони допоможуть вам підібрати оптимальний
варіант за приємною ціною.

При виборі лампи-лупи кожен майстер-косметолог намагається не допустити жодної помилки, щоб не переплатити за даний предмет обладнання та не пошкодувати згодом зроблений вибір.

Такий обережний підхід обумовлений особливою роллю цього виду професійного косметологічного обладнання в робочому процесі. По суті, без лампи-лупи не обходиться жодна дія фахівця.

На форумах у рамках різних тем, що обговорюються, постійно виникають питання щодо правил вибору ламп-луп: як їх правильно підібрати, на що звернути особливу увагу?

Насамперед слід визначитися з бюджетом, оскільки сучасні моделі ламп мають найширший ціновий діапазон. Вартість на ту чи іншу модель найчастіше залежить від робочих характеристик, інколи ж від популярності компанії-виробника.

Світлодіодна лампа з лупою

Далі необхідно розібратися, з яким кріпленням лампи Вам буде зручніше працювати. Також слід зважати на габарити приміщення, адже в ньому потрібно розташувати ще багато предметів оснащення.

Моделі на струбціні (настільна світлодіодна лампа з лупою) або на штативі підійдуть для будь-яких приміщень, у тому числі і для маленьких кабінетів. А ось більш громіздкі моделі підлоги частіше використовують у просторих кабінетах.

Продовжуючи розмову про габарити обладнання, не можна не згадати про те, що кожна лампа-лупа має віконце – частину конструкції, куди дивиться косметолог. Це віконце може мати різні розміри, але, звичайно, чим більше воно – тим зручніше працювати. Однак, велике віконце передбачає і великий корпус, а значить і посилені кріплення. Така лампа, швидше за все, не підійде для використання на невеликій площі.

Оскільки лампа-лупа – обладнання, яке збільшує зображення, її головною частиною є лінза.

Лампи-лупи відгуки

Сила збільшення лінзи вимірюється у діоптріях. Достатнім вважається кількість діоптрій у сучасних моделях ламп у 3, 5 та 8 одиниць.

До речі, не надто потужні в плані збільшення лампи-лупи за відгуками багатьох косметологів не створюють особливого дискомфорту в роботі – вироби з 3-ма або 5-ма діоптріями.

Якість освітлення – найважливіший критерій вибору лампи-лупи! Ділянка роботи повинна бути видна майстру дуже чітко, без відблисків або мерехтіння. Від цього залежить результат процедури.

Лампи круглі для ламп-луп вважаються гарним робочим варіантом, тому що дають велику освітлену площу. Секрет простий: що більше діаметр – то краще і більше поверхню.

Про дизайн сучасних ламп-луп самі фахівці говорять дуже рідко. Насамперед, це з тим, що краса у разі займає одне з останніх місць. Крім того, сьогодні будь-яке косметологічне обладнання виглядає досить технологічно.