Косметологічне обладнання

Критерії вибору лампи-лупи

Лампа-лупа є незамінним помічником у роботі косметолога, стоматолога та інших фахівців.

Лампа-лупа є незамінним помічником у роботі косметолога, стоматолога та інших фахівців. Складається це пристосування з корпусу, самої лупи і світла, що її обрамляє. Усі три складові вимагають уваги при покупці.

Чим відрізняються лампи-лупи?

Діоптрії. Цей показник відповідає за ступінь збільшення лупи, а також відстань, необхідну між нею та об’єктом. У нашому інтернет-магазині більшість ламп-луп має показник в 3 діоптрії. Відстань, необхідне збільшення у разі – 33 див. Цього цілком достатньо роботи у дві руки.

Світло. У корпус лампи-лупи вбудовані діоди, які висвітлюють робочий простір. Чим більше LED-ламп, само собою, тим більше світла. Цей параметр наведено в описі товарів у нашому каталозі.

Корпус. Корпус може бути виготовлений із пластику або металу. Звичайно ж, металеві лампи практичніші та стабільніші в установці. Крім того, звертайте увагу на якість поворотної конструкції. По-перше, лампа-лупа повинна максимально зручно змінювати положення. А по-друге, надійно фіксувати його. І, звичайно ж, очевидне – підлогові та настільні лампи. Кожен фахівець обирає той тип установки, який йому зручніше.