Косметологічне обладнання

Косметологія вдома або у професіоналів – Вибір за вами

Як хочеться бути симпатичною та привабливою! Але мудрість про те, що краса все ж таки вимагає певних жертв, ще не скасовували. Значить доведеться платити. Хоча можна зменшити витрати. Спробуємо визначити, як із процедур можна робити самостійно в домашніх умовах, а які варто все ж таки довірити професіоналам. Бо платити здоров’я точно не можна.

Краще з фахівцем

У цьому списку заходи, які можна назвати медичними процедурами. А отже, мають бути виконані професіоналами.

Пілінг (якщо йдеться про більш ефективне хімічне) повинен робити фахівець, оскільки тільки досвідчені руки зможуть рівномірно нанести засіб, що дасть у результаті рівний тон обличчя

Скульптурний масаж в домашніх умовах буде абсолютно неефективним, тому що робити його треба в розслабленому лежачому стані. А як ви розслабитеся якщо самі масажуєте. Можна навіть завдати собі шкоди неправильно натиснувши на той чи інший м’яз.

Особливо хочемо наголосити на таких процедурах як ін’єкції ботоксу, мезотерапія, філери, біоревіталізація… Навіть самі ці назви вже говорять про приналежність до сфери медицини. Витратний і інструменти обов’язково повинні бути ідеально стерильними, приміщення оброблене кварцюванням, а руки косметолога професійними. В іншому випадку ви піддасте себе необгрунтованому ризику своє здоров’я, а вже красі і зовсім забути.

Що ж можна самостійно

Манікюр. Його можна сміливо здійснювати вдома самій. Достатньо мати гарний набір із манікюрними інструментами та системно здійснювати догляд за своїми пальчиками.

Лікування (відновлення) вашого волосся обходиться в солідну копійчину якщо ви звернутися в салон, так як однією процедурою виправити проблеми, що з’явилися, дуже складно. А ось вдома, придбавши наперед професійні маски, це ви зможете самі.

Зняття шовку без проблем ви подужаєте і вдома. Тільки використовуйте не звичну вам рідину, що знімає лаку, а спеціалізовану. У цьому випадку ви менш зашкодите свої нігтики.

Воскова епіляція в салоні обходиться в кілька разів дорожче, ніж одна баночка воску, використовуючи яку ви впораєтеся і без дорогого фахівця.

Безконтактне чищення обличчя без проблем може виконати завдяки спеціальній електричній щітці для домашнього використання.

Обгортання також не потребує особливого професіоналізму. Достатньо лише мати гарний косметичний засіб та пораду спеціаліста.