Косметологічне обладнання

Косметологічна кушетка з регулюванням висоти

Професійні косметологічні електричні кушетки – невід’ємний атрибут кабінету косметолога. Від її якості та функціональності залежить комфорт спеціаліста та клієнта, а також загальне враження, вироблене кабінетом.

Можливість змінювати висоту та/або нахил секцій суттєво підвищує зручність роботи косметолога та клієнта. Косметологічна кушетка з регулюванням висоти – стаціонарне обладнання, яке відрізняється за конструкцією підйомного механізму:

  • механічні – доступні за вартістю, придатні для просторих кабінетів, без можливості регулювати висоту поверхні кушетки, коли лежить клієнт;
  • гідравлічні – удосконалені гарні пристрої з керуванням гідравлічною педаллю, натискання на яку призводить до плавного підйому або опускання ложа;
  • електричні – престижні, довговічні, стійкі до високих навантажень, безшумні моделі, що керуються виносним пультом. Регулювання висоти кушетки можна проводити з клієнтом на столі.

Від цього залежить зручність експлуатації та ціна косметологічної кушетки з регулюванням висоти. Для завантажених кабінетів, де проводиться велика кількість процедур різного характеру, найкраще підходять електричні моделі. Вони мають розширений функціонал і швидко, легко трансформуються до потрібної конфігурації. Краще вибирати вироби з вологовідштовхувальною оббивкою, а для створення комфортних умов для відвідувача можна придбати накидку з м’якої тканини.

Коли краще придбати складну модель

Косметологічна кушетка з регулюванням висоти Складні косметологічні кушетки – сучасне легковажне обладнання, що забезпечує можливість косметолога працювати поза стінами клініки чи салону та збільшувати заробіток. Завдяки ніжкам, що складаються, розміри кушетки зменшуються вдвічі. Вона легко поміщається у спеціальну сумку та не доставляє проблем косметологу під час транспортування.

Професійні складні косметологічні кушетки від надійних виробників – повноцінне, але легке обладнання, що витримує вагу аж до 180–200 кг і має:

  • проріз для обличчя;
  • малі габарити;
  • міцний сталевий каркас чи надійний каркас на тросах;
  • полегшені ніжки.

Кожна модель має переваги та недоліки. Тому вибір залежить від цілей. А щоб покупка служила довго, варто замовити косметологічну кушетку, яка має сертифікат якості, декларацію відповідності та реєстраційне посвідчення у надійного виробника.