Косметологічне обладнання

Коли виникає потреба у лампі-лупі

Якість є головним показником профільного обладнання для косметологічного закладу. Лампа – незамінний прилад під час проведення процедур у салоні. Це зумовлено потребою у докладному вивченні поверхні шкіри або нігтьового шару, а також виконанні коригувальних маніпуляцій. У конструкцію вмонтовано лінзу, здатну збільшувати проблемні зони, тим самим підвищивши ймовірність успіху підсумкового результату.

Коли виникає потреба у лампі-лупі?

Гарне освітлення кабінету косметолога має вагоме значення. Обладнання з додатковим підсвічуванням покращує рівень обслуговування, але не має достатнього ефекту під час виконання дрібних технік у роботі. Перевагою лампи вважається комфорт під час проведення процедури, відсутність необхідності напружувати зір, виконувати повторні дії.

Збільшувальна лупа в кабінеті косметолога дозволяє розглянути всі вади, проблемні ділянки для вибору можливих методів лікування. Без професійного обладнання всі дрібні деталі можуть бути непомітними фахівцю, що знижує ефект від проведеної процедури.

Види ламп

Косметологічна лампа лупа з підсвічуванням може бути стаціонарною чи переносною. Серед достатку компактних приладів переважають товари з додатковим кріпленням на поверхні столу, тумби або інших меблів для забезпечення максимального огляду.

Освітлювальні прилади на штативі частіше використовуються косметологами, а переносні моделі цінують майстра манікюру, оскільки їх можна розташувати близько поверхні робочого столу.

Конструкція косметологічної лампи забезпечує універсальність її застосування та не має прив’язки до конкретної дії.

Критерії вибору

На попередньому етапі покупки рекомендуємо вивчити каталог магазину з характеристиками товарів.

Важливо враховувати такі критерії:

  • матеріал виробництва корпусу; прийнятність ціни;
  • можливість дезінфекції;
  • наявність безтіньової подачі світла;
  • легкість регулювання, фіксацію елементів конструкції, що рухаються;
  • відповідний рівень енергозбереження;
  • наявність збільшувального скла з вищим порогом, що пропускає;
  • міцність штатива, що забезпечує надійність, стійкість лампи;
  • наявність струбцини з поворотною фіксацією, зручним розташуванням.

Купити профільне обладнання для салону від провідних виробників – це раціональне рішення, яке дозволить вашому салону виділитися на тлі конкурентів.