Косметологічне обладнання

Готовий комплект для салону краси – що таке?

Конкуренція в салонному бізнесі є досить серйозною. Підприємці намагаються закупити якісне обладнання, найняти топових фахівців, але іноді навіть це не допомагає, салону краси стати успішним та почав приносити доходи. Багато клієнтів залишають такі салони і більше не повертаються. І причина криється не як послуги, а в тому, що в закладі було незатишно і некомфортно. Наприклад, буйство фарб, невідповідність елементів за стилем і функціональністю, неписьменне розташування обладнання та багато іншого. Для того, щоб уникнути цього, радимо вам купити готовий комплект обладнання та меблів для салону краси.

Що таке готовий комплект меблів та обладнання для салону краси? Напевно, кожна доросла людина зможе відповісти на це питання, спираючись на власний досвід. 

Готовий комплект для салону краси – це набір елементів для певної зони студії, які відповідають один одному не лише за кольором та дизайном, а й за технічними параметрами. Наприклад, якщо це набір для перукарської зони, то він може включати стаціонарну мийку для волосся, крісло для клієнта і дзеркало. При цьому якщо мийка обрана без сидіння, то крісло має бути оснащене безшумними коліщатками для переміщення клієнта та регулюванням кута нахилу спинки. Це дозволить зробити процедуру максимально комфортною як для клієнта, так і фахівця. Готові комплекти можна підібрати для будь-якої зони перукарні чи студії краси. При цьому підбором елементів має займатися спеціаліст. Які не тільки добре поєднує відтінки палітри кольорів, але й розбирається у функціональності елементів.

Набір може включати від трьох і більше елементів, які гармонійно виглядатимуть в одному просторі. Навіть для зони очікування можна вибрати готовий комплект, який може складатися зі стійки адміністратора, м’яких меблів та журнального столика. Втім, можна додати до цього комплекту й стелажі для реклами продукції, що використовується у цьому закладі.

Такі набори представлені в каталозі інтернет-магазину компанії «ТОП Салона». Підбором обладнання займалися дизайнери, проектувальники та менеджери компанії. Вартість готового комплекту залежить від кількості елементів та їх технічних параметрів.