Косметологічне обладнання

Де купити солярій?

Протягом тривалого часу засмага не виходить із моди. І це не дивно, оскільки золотистий відтінок шкіри надає власнику здорового життєрадісного вигляду. Ось чому в спеціалізованих салонах завжди вишиковується черга з відвідувачів, які бажають удосконалювати свою зовнішність. Зробити це можна легко і без шкоди здоров’ю за допомогою сучасного обладнання для соляріїв.

Багато цікавить питання: де купити солярій, який відповідає високим стандартам якості? Інтернет-магазин Estetic Group радий запропонувати вам багатий вибір обладнання для спеціалізованих та багатопрофільних салонів, а також для домашнього використання.

Ще однією перевагою нашого магазину є наявність досвідчених консультантів, які допоможуть зорієнтуватися у всьому різноманітті представленої продукції, чи це професійне обладнання чи домашні солярії, купити які може будь-хто. Залежно від індивідуальних потреб, консультанти запропонують вертикальний чи горизонтальний, турбо чи сендвіч солярій. Важливе значення має площа салону, його дизайн, передбачуване навантаження на обладнання.

Індивідуальний підхід до клієнтів – це основа успіху нашого інтернет-магазину. Так, крім обладнання класу “люкс”, ви можете купити солярій недорого. Йдеться про техніку надійних європейських виробників. Це ідеальний варіант для невеликих та початківців роботу салонів.

Як вибрати солярій?

Золота засмага у будь-яку пору року – це реально, достатньо лише регулярно відвідувати солярій. Але як вибрати відповідний варіант у всьому різноманітті речень?

Якщо ви власник салону, при відповіді на питання про те, який солярій купити, необхідно керуватися перевагами клієнтів. Так, в умовах сучасного життя, коли кожна хвилина на рахунку більшість вибирає вертикальні капсули, що дозволяють отримати рівномірну засмагу за короткий час. Горизонтальні капсули – вибір тих, хто вважає за краще поєднувати процедури з релаксацією.

То де можна купити солярій, який оптимально відповідає індивідуальним вимогам? У нашому інтернет-магазині ви можете вибрати з багатої різноманітності моделей найбільш підходящу комплектацію.

Вартість обладнання для солярію

Гарна золота засмага свідчить про здоров’я та активний спосіб життя його власника. І щоб отримати рівний шоколадний відтінок шкіри, не потрібно значних зусиль і витрат, досить регулярно відвідувати солярій.

Якщо ви вирішили купити новий солярій, зверніть увагу на широкий асортимент інтернет-магазину Estetic Group. А наші досвідчені консультанти допоможуть обрати якісне професійне обладнання відповідно до сучасних тенденцій та індивідуальних запитів.

При цьому наш сервіс пропонує справді індивідуальний підхід. Наприклад, якісний солярій купити дешево практично неможливо, але власники невеликих і відкритих салонів не можуть собі дозволити придбати дорогі апарати. Однак вихід є, у нашому інтернет-магазині ви можете вибрати перевірене обладнання від іменитих європейських виробників за прийнятною ціною.

Так скільки коштує купити солярій? Відповідь це питання залежить від багатьох чинників: виробник, характеристики капсули, додаткові опції (ароматерапія, кондиціонер, стереосистема). У нашому каталозі представлені різні моделі, як «економ», так і класу «люкс».