Косметологічне обладнання

Чому в кріслі для педикюру важлива висота підйому?

Щодня працюючи з клієнтами та пацієнтами майстер педикюру чи лікар-подолог стикається з багатьма незручностями. Зручно клієнту – незручно майстрові, зручно майстру – незручно клієнту. Особливо це стосується роботи зі стопами, особливо п’ятками. 

Одного дня ви ретельно оглядаєте своє педикюрне крісло і розумієте, що воно не достатньо комфортне для вас і для вашого клієнта. 

Автоматичне педикюрне крісло – ідеальний баланс. У ньому можна електрично регулювати 3-4-5 моторами положення спинки, підніжки, висоти та нахилу сидіння в процесі роботи. Одномоторне крісло підніме клієнта максимум на 85 см. А крісло, яке має, скажімо, 3 мотори, мало того, що підніме клієнта-пацієнта на як мінімум метр над підлогою, то за рахунок додаткового припідняття (перехиляння сидіння назад) ножної частини, висота збільшується ще на 10-20 см.

 

Наша компанія пропонує широкий вибір електричних педикюрних крісел від відомих світових брендів: Lemi, Weelko, Ionto-Comed, Suda. Їх можна переглянути за цим посиланням.

У цьому огляді ми зупинимося на педикюрних кріслах від іспанського бренду Weelko – адже ці крісла є “золотою серединою” між такими флагманами, як  Lemi, Ionto-Comed та Suda і позиціонуються як найкращий варіант ціна-якість.

 

Отже, на яку висоту можна підняти крісла для педикюру Weelko?

 

PLANT з найнижчої позиції 62 см до 121 см

TARSE з найнижчої позиції 63 см до 115 см.