Косметологічне обладнання

Як вибрати і купити косметологічну кушетку Львів

Від зручності косметологічного крісла залежить комфорт пацієнтів під час проведення процедури. Варто набратися терпіння та вибрати і купити косметологічну кушетку, яка буде зручною і для клієнта, і для косметолога.

Клієнт проводить у кріслі тривалий час, іноді 1-2 години. Якщо йому було незручно, затікали кінцівки та спина, то враження від процедури зіпсується. У той час, як в іншому місці, де стоїть гарна якісна кушетка, він повністю розслабиться та відпочине. Косметологу теж простіше працювати, коли крісло легко налаштувати під себе. Майстру доводиться довго перебувати в одній позі, що зовсім не корисно здоров’ю. Тому зміна положення та кута нахилу – важливий фактор при виборі відповідного косметологічного крісла. Сучасні косметологічні меблі представлені в різних варіантах, але знаючи на які характеристики потрібно звернути увагу, ви зможете вибрати косметологічну кушетку, що підходить під ваші послуги.

Функціонал косметологічної кушетки

Розглянемо характеристики стаціонарних кушеток. Складаний варіант зручний для майстрів, які виїжджають додому. Конструкція переносних кушеток проста, але не така комфортна і надійна. Салони та клініки вибирають стаціонарний варіант.

Варіанти управління

Механічні. Бюджетний варіант Регулювання в цьому варіанті відбувається до того, як клієнт займе зручне положення в кушетці. Регулювати кушетку потрібно у «ручному режимі».

Гідравлічні. Технологічний варіант з гідравлічним регулюванням, за допомогою якого плавно опускається або піднімається ложе. Керується за допомогою пульта (дротовий/бездротовий) або педалі.

Електричні. Преміум-варіант – безшумний, стійкий до навантажень. Керується за допомогою пульта (дротовий/бездротовий) або педалі. Проводити регулювання можна разом із клієнтом, що прискорює процес і дозволяє досягти оптимального розташування.

Вибрати косметологічну кушетку правильніше, виходячи з потоку клієнтів. При великій завантаженості підійде модель із електричним приводом. Таке крісло швидко і легко трансформувати, підібравши потрібне положення, зручне для клієнта.

Регулювання положення крісла

Можливість змінювати положення секцій: спинки, сидіння, кута нахилу підніжки, підголівника.

Наявність підлокітників

При виконанні деяких маніпуляцій підлокітники заважатимуть, іноді є сенс вибрати модель без них. Без підлокітників збільшується ширина сидіння, що зручно розміщувати клієнта. Є моделі із відкидними підлокітниками.

Підйомний механізм

Можливість змінювати висоту крісла (механічна система або електропривод).

Матеріал кушетки

Перед та після кожної процедури поверхня кушетки обов’язково обробляється спеціальним засобом для дезінфекції. Матеріал оббивки має бути якісний, стійкий до частої обробки та миття. Високоякісна еко-шкіра, що дихає, — відмінний варіант для оббивки. Цей матеріал прослужить довго і з часом не змінює колір через постійне використання засобів дезінфікування. Також підходить вініл, він також стійкий до миття та невеликих механічних пошкоджень.