Косметологічне обладнання

Різновиди сучасних СПА-кушеток Львів

СПА-кушетки допоможуть відновити гарне самопочуття, повернути бадьорість, розслабитися, зняти втому. Сьогодні існує багато різновидів
такого обладнання. Кушетки використовують переважно у клініках та спеціальних центрах. При виборі виробів слід звертати увагу на функціонал та особливості кушеток.

Багатофункціональні системи

Найпопулярнішими є багатофункціональні СПА-кушетки, які використовуються відразу для декількох процедур. Такі пристрої підійдуть для грязелікування, лікувальних обгортань, пілінгів та інших сеансів. У салонах краси часто використовують саме таке обладнання. Кушетки дозволяють не лише повернути хороше самопочуття, а й допомагають скинути вагу, повернути тонус м’язам. Такі СПА-кушетки можна купити не тільки в салони, але і в естетичній клініці.

Безконтактний масаж

У СПА-салонах можна знайти СПА кушетки гідромасажні, які мають функцію безконтактного масажу. Якщо лягти на таку кушетку, можна відчути легку хвилю, що йде вздовж усього тіла. Вона розслаблює, заспокоює, стимулює нервову систему.

У стилі дзен

Деякі різновиди сучасних СПА-кушеток дуже оригінальні. Для салонів краси у східному стилі ідеально підійдуть кушетки, виконані
в дзен стилі. Вони виготовлені із натуральних матеріалів (наприклад, з дерева). Такі конструкції підходять для літотерапії, лікування шоколадів та ароматами проведення сеансів східної медицини. У кушеток цієї серії проста конструкція.

Парові системи

Кушетки такого типу можуть створити ефект сауни. У салоні краси такі пристрої пропонують клієнтам, які хочуть скинути зайві
кілограми та знайти підтягнуту фігуру. Кушетка справляє ефект лімфодренажу та допомагає повноцінно розслабитися. Пристрій підійде і для клінік, де пацієнтам пропонують розслаблюючі процедури.

Вібромасажні кушетки

Ці кушетки використовують для підвищення тонусу. Після сеансу можна відчути бадьорість. Навіть короткий сеанс на такій кушетці покращує обмінні процеси. Якщо постійно використовувати обладнання та поєднувати сеанси з грамотною дієтою, то можна схуднути без зайвих зусиль. Вібромасажні пристрої можуть впливати на все тіло в цілому або стимулювати лише окремі зони. Подібні СПА-кушетки чудово підійдуть для салонів краси та клінік.

Підігрів ложа

Кушетки, які мають підігрів ложа, відмінно підходять для різних обгортань та масажу. Це обладнання можна назвати універсальним. Функція підігріву створено спеціально для комфорту пацієнта. На кушетці пацієнт може повністю розслабитися та довіритися фахівцям.

Косметологічні

СПА-кушетки для косметології підходять для будь-яких видів процедур. Кушетки для косметології прості в експлуатації, надійні, мають отвір для обличчя та інші особливості. Ергономічний матрац набуває форми тіла, що тільки створює додатковий комфорт для пацієнта. Сучасні СПА-кушетки та їх різновиди гарантують зручність.

З кольоротерапією

Хромотерапія дає хороші результати, тому сьогодні можна знайти спеціальні кушетки. Вони використовують до 10 кольорів, щоб впливати
на пацієнта. Кольори впливають переважно на емоції. Такі СПА-кушетки бадьорять, заспокоюють, створюють емоційну стабільність. Вони підійдуть для різних пацієнтів. Такі кушетки водного СПА немає протипоказань. Хромотерапія не може завдати шкоди.