Косметологічне обладнання

Обладнання для салонів краси Тернопіль

Вибір обладнання – відповідальний етап створення салону краси. Професійне обладнання потрібно вибирати без поспіху, суворо дотримуючись концепції вашого салону.  Якщо ви бажаєте обирати без допомоги консультантів, ми рекомендуємо вивчити огляди на відомих сайтах, переглянути сайти виробників, підписатися на професійні журнали, зібрати інформацію на галузевих виставках.

Створення гармонійного простору

Необхідно враховувати рівень сервісу, загальну площу, кількість кабінетів. Усі елементи простору мають становити гармонійну єдність. Якщо застосовується конкретна технологія, буде розумно придбати обладнання, що посилює загальний ефект. Наприклад, використовуючи міостимуляцію для корекції фігури, замовте апарат для проведення лімфодренажу. Комплексна програма відчутно покращить результат, клієнти будуть задоволені, а ваш бізнес просунеться.

Устаткування в перукарнях та салонах служить людям, тому воно має бути зручним у використанні. На незручному кріслі відвідувач не захоче сидіти знову, кушетка без скрипу оптимальне рішення. Якщо вашому косметологу зручно у кріслі, такий працівник зможе довше зберегти працездатність та гарний настрій. Від усіх цих «дрібниць» залежить успіх вашого бізнесу!

Як вибрати обладнання для салону краси

Обладнання, яке пропонує наш магазин, забезпечує оптимальну рентабельність, баланс між якістю та ціною. Товар із каталогу на сайті вже добре зарекомендував себе на ринку. Ми рекомендуємо клієнтам при замовленні товару враховувати попит на послуги, конкурентну обстановку, місце розташування, сезонність.

Щоб знизити витрати на обладнання в салонах краси, можна:

  • підібрати багатофункціональний товар замість вузькоспеціалізованого — якщо окремо кілька предметів, то коштуватиме дорожче;
  • планувати покупку заздалегідь — проводяться розпродажі минулорічних моделей;
  • комплексна покупка на велику суму — чудова можливість поторгуватися з продавцем, щоб отримати значну знижку.

Електричні прилади та інший сертифікований товар за Регламентом безпеки, прийнятим Комісією Митного союзу, має необхідні документи, що підтверджують.

Вибір обладнання, що використовується в перукарнях та салонах краси — непросте завдання, яке потребує зважених рішень, врахування особливостей технологічного процесу.