Косметологічне обладнання

Лампа лупа купити з LED-підсвічуванням

Лампа лупа з підсвічуванням необхідна для багатьох фахівців косметологічного та медичного профілів, при виконанні безлічі процедур від нарощування вій, до діагностики різних проблем. Правильне світло – запорука якісної роботи. Лампа-лупа з підсвічуванням допомагає здійснювати процедури з високою точністю.

Лампа-лупа не лише покращує якість вашої роботи, світлодіод зберігає ваш зір. Зв’язок між якістю виробу, успішним проведенням маніпуляцій та станом зору фахівця безперечний.

Дуже важливо для зручності використання лампи-лупи якомога раніше визначитися з типом кріплення.

Залежно від вашого робочого місця кріплення може бути:

  • Лампа-лупа на прищіпці;
  • Струбцина (особливо популярні у майстрів нейл-арту, коли потрібно додаткове підсвічування);
  • На штативі (стійка або кронштейн) має різну кількість коліс. Наприклад, найбільше замовлень у моделі Світлодіодна лампа-лупа на штативі з реєстраційним посвідченням ЛЛ-5. Вона може мати як 4 колеса, так і 5 залежно від вашого вибору. Майте на увазі, що штативи додають приладу ваги.

Світильник на струбціні найчастіше можна побачити в манікюрних салонах, але взагалі це дуже зручна форма лампи – достатньо, щоб у вас був якийсь стіл, або інша поверхня, за яку світильник на струбціні можна зачепити. Таке обладнання майже не займає робочої поверхні. Лампи, у складі яких є струбцини легко розбирати та перевозити.

В якій галузі використовується лампа-лупа

Важко уявити сучасну косметологічну клініку чи медустанову без якісного обладнання. LED лампа-лупа необхідна багатьом фахівцям, для різних обстежень і процедур. Робота у сфері косметології не прощає помилок, а гарна лампа-лупа надійного виробника дозволяє їх уникнути.

Навіщо використовують лупи з підсвічуванням?

  • Звичайно ж, педикюр та манікюр;
  • Перманентний макіяж, нарощування вій (підсвічування має бути не менше 3 діоптрій!), забарвлення брів;
  • Чищення шкіри;
  • Лазерна епіляція;
  • Діагностика дерматологічно-проблемної шкіри.