Косметологічне обладнання

Купити СПА обладнання для СПА салонів

Estetic Group пропонує своїм покупцям якісне обладнання та меблі для
SPA-центрів. Наша компанія співпрацює з виробниками безпосередньо.

Корисно періодично балувати своє тіло в кабінеті SPA-центру. Тим більше, що релаксація на кушетці у масажиста чи гідромасажній ванні принесе радість і душі. Крім того, процедури, пропоновані сучасними салонами, сприяють не тільки розслабленню та гарному настрою, але й покращують здоров’я.

Заходячи до SPA-центру, клієнт хоче побачити не тільки новітні пристрої техніки, а й затишну обстановку, що налаштовує на спокій та гармонію. Це не рахуючи, звичайно ж, професійних майстрів, яким можна довіряти. Тому важливо закупити пристрої, що відповідають усім нормам, а також потурбуватися про зовнішній вигляд приміщення. Насамперед відвідувачам має бути комфортно.

На нашому сайті замовники можуть підібрати багатофункціональні та якісні пристрої. Крім того, дизайн обладнання та меблів відповідає всім санітарним нормам, а також підійдуть під стиль будь-якого салону. Великий асортимент порталу дозволить підібрати будь-що під потреби клієнтів.

У SPA-салоні чимало пристосувань для розслаблення тіла та свідомості. Однак варто дивитися не просто на обладнання, а на технології, що використовуються. У сучасному світі існує безліч приладів, покликаних покращити фізичне та ментальне здоров’я людини. Але не кожен апарат безпечний та ефективний, а також відповідає сучасним тенденціям. Наш сайт пропонує новітні технології у сфері краси, які дійсно дадуть видимий результат, щоб клієнти повернулися до вашого центру чи салону ще не один раз. До наших товарів входять такі меблі та обладнання:

  • Різні види кушеток та шезлонгів.
  • Столики та візки для зручності майстра.
  • Душі Віші.
  • Гідромасажні ванни.
  • Флоат камери із системою без контакту з водою.

Обладнання та меблі відповідають необхідним санітарним нормам, також частина пристроїв споживають рекордно мало електроенергії, що робить їх екологічними для навколишнього середовища.

Пристрої слід вибирати ефективні та безпечні. Яким би підготовленим не був майстер салону чи центру, але без якісних сучасних пристроїв імідж закладу не зростатиме, а можливо навіть упаде.