Косметологічне обладнання

Обладнання для СПА Wellness недорого

Ціни обладнання для СПА салонів залежать від функціоналу, виробника,
дизайну та матеріалів, що використовуються.
Спеціалісти магазину Estetic Group для різних сегментів готові
запропонувати відповідний варіант. Дешевші дерев’яні кушетки для економа
або мармурові шезлонги для преміальних комплексів.

СПА обладнання – покупка, з якою неминуче зіткнеться власник бізнесу під час відкриття салону. Від нього залежить якість і кількість послуг, а отже – задоволеність клієнта і прибуток. У різноманітності моделей досить складно зробити вибір. Насамперед, варто позначити список процедур, які планується проводити, кількість майстрів та визначити бюджет.

Яке буває обладнання для СПА процедур?

В залежності від кількості послуг, потрібні різні меблі та апарати. Відмінності не тільки в технічних характеристиках, а й у дизайні та використовуваних матеріалах. Компанія Estetic Group пропонує купити обладнання для СПА салонів у сегментах економ, бізнес та преміум:

  • Лежаки та кушетки;
  • Шезлонги;
  • Візки та столики для майстрів;
  • СПА-капсули;
  • Масажне обладнання;
  • Душ Віші;
  • Педикюрні крісла;
  • Інфрачервоні сауни та ін.

Можна користуватися готовими комплектами. У цьому випадку вам не доведеться самостійно підбирати кожен елемент.

Ми пропонуємо меблі перевірених виробників з гарантією якості.

Вибору SPA обладнання необхідно приділяти увагу ще й тому, що воно формує імідж вашої компанії. Клієнту хочеться отримати якісну послугу та провести час з комфортом, у чому йому допоможе зручна кушетка чи шезлонг у зоні релаксу. Купівля капсул дає можливість власникам бізнесу розширити спектр послуг, що надаються.

Ще один момент, на який варто звернути увагу при виборі – зовнішній вигляд. Якщо мова йде про меблі, то вона повинна гармонійно виписуватися в інтер’єр приміщення, створюючи загальну атмосферу затишку та розслаблення.

Дізнатися вартість, замовити СПА обладнання або поставити додаткові питання можна через форму на сайті інтернет-магазину,
або за телефоном.