Косметологічне обладнання

Обладнання для дезінфекції та стерилізації

Стерилізаційне обладнання призначене для очищення та знезараження медичного інструменту, тканин та матеріалів, щоб запобігти поширенню внутрішньолікарняних інфекцій та заражень при різних маніпуляціях. Залежно від типу інструменту та його призначення використовуються різні види обробки – температурна (стерилізатори та автоклави), хімічна, ультрафіолетова та ультразвукова дія.

У цьому розділі представлені всі види стерилізаційного обладнання, необхідного для оснащення сучасних медичних закладів.

Бактерицидні опромінювачі для ультрафіолетової дезінфекції представлені настінними, пересувними та стельовими апаратами, а також лампами закордонного та російського виробництва. На основі ультрафіолетового випромінювання також засновано дію опромінювачів-рециркуляторів, призначених для знезараження повітря у приміщенні.

Ультрафіолетові камери та бокси застосовуються для підтримки стерильного стану та зберігання металевих медичних інструментів після відповідної обробки. Окремі моделі можуть бути оснащені ніжками на колесах для зручнішого переміщення, а також можуть відрізнятися кількістю часу безперервної роботи, прозорою або металевою верхньою кришкою типом використовуваних ламп.

Для дезінфекції кип’ятінням використовуються електричні та вогневі кип’ятильники, корпус яких виконаний з нержавіючої сталі. Електричні кип’ятильники мають блок керування та функцію автоматичного відключення. Вогневі окропи розміщують на електричних нагрівальних приладах.

Широко представлені миючі-дезінфікуючі машини різних виробників: спеціалізовані для миття ендоскопів, мийні та пароструминні апарати. До функцій таких машин входить очищення, дезінфекція спеціальними хімічними розчинами та подальше сушіння інструментарію.

Знезаражувачі та очищувачі повітря російського виробництва представлені моделями з різною продуктивністю, очищають повітря в приміщенні від пилу, алергенів, бактерій та вірусів.

Ультразвукові мийки використовуються для очищення інструменту ультразвуком перед стерилізацією – в даному каталозі Ви можете підібрати модель із необхідним розміром резервуара. На нашому сайті Ви можете купити обладнання для стерилізації та дезінфекції за доступними цінами.