Косметологічне обладнання

Огляд обладнання для дезінфекції та стерилізації

Стерилізація – це процес знищення мікроорганізмів патогенної та непатогенної природи. У медичних закладах спеціальної обробки наражаються всі вироби, що несуть потенційну інфекційну небезпеку – обладнання, інструменти, перев’язувальні матеріали, спецодяг, рукавички тощо.

Estetic Group пропонує широкий асортимент медичного обладнання для стерилізації та дезінфекції. Ми співпрацюємо з відомими світовими брендами, які використовують найновіші досягнення в галузі медичних технологій, гарантують високу якість та безпеку своєї продукції. При необхідності ми готові спроектувати та повністю оснастити будь-яке медичне приміщення та навчити персонал роботи з обладнанням.

У нашому каталозі представлені різні види стерилізаційної та дезінфікуючої техніки:

  • Медичні автоклави – установки для парової обробки під тиском. Обладнання застосовується для стерилізації інструментів, нечутливих до високої вологості та температури, а також для знезараження перев’язувального матеріалу, халатів, постільних речей. Ми пропонуємо горизонтальні автоклави місткістю від 15 до 1500 літрів – для невеликих медичних кабінетів (наприклад, стоматологічних) найбільше підходять настільні парові стерилізатори, для великої клініки краще вибрати високопродуктивний апарат вертикального типу. Для зручності використання усі парові стерилізатори оснащені РК-дисплеєм, інтерфейсом для підключення до ПК, принтером, системою автоматизованого документування. Сухожарові шафи – апарати для гарячеповітряної стерилізації, сушіння та прогріву медичних інструментів та матеріалів. Моделі обладнання з опцією примусової вентиляції використовуються для обробки чутливих до окиснення речовин (гранулятів, порошків) та деталей з важкодоступними отворами. Все обладнання повністю автоматизоване – оператору залишається завантажити інструменти/матеріали та встановити відповідний режим роботи.
  • Плазмові стерилізатори – знищують усі форми мікроорганізмів за допомогою низькотемпературної плазми (35-60 °C) та пар пероксиду водню. Обладнання підходить для стерилізації практично всіх видів медичних виробів, за винятком рідин, білизни та перев’язувальних матеріалів. Залежно від модифікації апарати оснащуються одними або двома дверцятами, підходять для вбудовування або розміщення підлоги. Зручність роботи персоналу забезпечується монітором з російськомовним меню, принтером, USB-портом для з’єднання з ПК та іншими корисними функціями.
  • Системи для обробки приміщень – аерозольні апарати для дезінфекції лікарняних кабінетів та палат об’ємом до 200 м3. Як знезаражувальні речовини використовуються іони срібла і пероксид водню. Обладнання повністю герметично, автоматично контролює всі параметри циклу дезінфекції, не утворює конденсату, може керуватися пультом дистанційного керування.
  • Системи обробки ендоскопів – мають набір перехідників і коннекторів для підключення будь-яких моделей ендоскопічних інструментів. У каталозі представлені апарати для попередньої обробки, дезінфекції високого рівня та безпосередньої стерилізації ендоскопів. Користувач має можливість самостійно вибирати цикл дезінфекції із кількох запрограмованих режимів.
  • Ультразвукове миття – апарат для передстерилізаційної обробки інструментів, у тому числі існують моделі, адаптовані під стерилізацію елементів робота-хірургаi. Техніка оснащена різними утримувачами для інструментів, пристроєм для сушіння гарячим повітрям, багаторазовою системою фільтрації. Оператор може самостійно програмувати режими миття.

Сфери застосування стерилізаційного обладнання

У невеликих кабінетах стоматологів, гінекологів та інших вузьких фахівців раціонально використовувати компактні парові стерилізатори
інструментів, які практично не займають простору. Для обслуговування робочого місця ЛОР-лікаря та операційних для малоінвазивної хірургії
потрібні спеціалізовані системи для попередньої обробки, стерилізації та зберігання ендоскопів. Великі медичні центри потребують
високопродуктивне обладнання – вертикальні парові автоклави, місткі сухожарові шафи або плазмові стерилізатори.
Ультразвукове миття незамінне при проведенні передстерилізаційного очищення інструментів.

Також ми пропонуємо дезінфекційне та стерилізаційне обладнання від відомих виробників. Вся техніка відрізняється високою якістю та відповідає
нормам екологічної безпеки, що підтверджено міжнародними сертифікатами.

Купити автоклав, сухожарову шафу або інший апарат, що стерилізує, можна в нашому інтернет-магазині. Щоб отримати консультацію фахівця, зателефонуйте за контактним телефоном або заповніть форму зворотного зв’язку.