Косметологічне обладнання

Лампа-лупа – вірний помічник косметолога!

Відвідуючи косметологічний кабінет, практично кожна людина проводить аналогію з лікарняною палатою чи кабінетом дільничного терапевта. Такі ж світлі, спокійні тони, яскраве природне та штучне освітлення, кушетка чи крісло та безліч цікавих приладів на столі, а також на полицях стелажу.

Справді, косметологію можна назвати сферою, яка стосується одночасно і б’юті-індустрії, і медицини, адже передбачає проникнення в шари епідермісу.

Лампи-лупи косметологічні

Чистота приміщення та інструментів, досвід майстра, сучасне оснащення кабінету – всі ці умови обов’язково мають бути виконані, гарантуючи клієнтові чудовий кінцевий результат!

Поряд із численним, часом громіздким обладнанням, просто не замінним помічником фахівця можна вважати лампу-лупу косметологічну!

Цей предмет не має великих розмірів або понад технологічний дизайн, але його необхідність у рамках багатьох косметологічних процедур дуже складно перебільшити. Можна навіть ствердно сказати, що без професійної лампи з лупою не обходиться жодна процедура і первинний огляд.

Прилад дозволяє сфокусовано з багаторазовим збільшенням оглядати верхні шари шкіри, виявляти проблемні області, які дуже малі. Після огляду сама косметологічна операція не обходиться без використання цього приладу – можна сказати, що він замінює фахівцю ока!

Лампи-лупи мають безліч модифікації: за ступенем збільшення, способом кріплення, загальним розміром і т. д. Так, прийнято розділяти всі прилади на лампи-лупи на штативі та на струбціні, підлогові та настільні.

Настільні моделі часто мають невеликі розміри. Як правило, вони мають кілька місць згину для того, щоб косметолог міг максимально наблизити прилад до кушетки та безпосередньо до шкіри клієнта.

Підлогові лампи-лупи вважають більш спеціалізованим обладнанням. Вони використовуються не тільки в косметології, а й у багатьох вузьких медичних областях. Їх часто можна зустріти у косметологічних процедурних кімнатах – тих приміщеннях, де проводяться власне операційні дії: механічне чищення, татуаж, перманентний макіяж, фарбування брів та вій, лазерна депіляція тощо.

Лампи-лупи на штативі

Регулювання будь-якої лампи-лупи відбувається за рахунок можливості згинання утримувача в декількох місцях. Зазвичай це три зчленування, які дозволяють максимально зручно підлаштувати апарат.

Сьогодні можна придбати лампи на гнучкому штативі від французького виробника. Вони мають великий попит, адже ніжка пристрою може згинатися в будь-якій ділянці штатива. Крім того, положення фіксується автоматично. Таке підстроювання економить майстру багато часу та сил.

Купити лампу-лупу

Головною конструктивною особливістю будь-якої моделі лампи-лупи є збільшувальне скло, яке може мати різні діоптрії. Стандартними моделями зараз вважають прилади з трьома або п’ятьма діоптріями. Цього достатньо збільшення зображення у процесі проведення стандартних косметологічних процедур.

Перш ніж купити лампу-лупу, слід уважно оглянути її конструкцію та переконатися, що до неї включений потужний освітлювальний модуль. Підсвічування дуже важливе в роботі косметолога, і якщо воно буде недостатнім, то апарат стане марним у роботі.

Придбати зручні та якісні лампи-лупи Ви можете у нашому інтернет-магазині!