Косметологічне обладнання

Меблі вміють підвищувати прибуток

«Бути можна діловою людиною, але думати про красу нігтів» – писав великий класик. Сьогодні про манікюр думає кожна жінка. А кожен салон краси намагається, щоб ці роздуми наводили клієнток саме до них. У разі конкуренції це непросто. Але є один секрет. Замовляючи послугу манікюру, жінка хоче виглядати бездоганно. На меблях економити не можна. З неї народжується краса та зростає прибуток. Якщо оформлення вашого кабінету здається їй старомодним, вона має право думати, що таким самим буде і її манікюр. Отже, якщо у вас є професійні майстри, вам не вистачає лише одного – відмінних меблів.

Що дають гарні меблі?

  • Викликає довіру. Клієнт не піде, тільки-но переступивши поріг.
  • Підвищує престиж. Солідні салони завжди дбають про якісні та функціональні меблі.
  • Створює комфорт довкола відвідувача. І цей відвідувач може стати вашим постійним клієнтом.
  • Викликає спонтанне бажання зробити манікюр. Навіть якщо цього не було в планах.
  • Полегшує роботу майстра. Від настрою та самопочуття фахівця залежить буквально все.

У кожному манікюрному кабінеті потрібні:

  • Професійні манікюрні столи;
  • Стійки для експрес-манікюру;
  • Комфортабельні крісла для клієнтів та майстрів;
  • Стильні меблі;
  • Якісні інструменти, світильники для манікюру, УФ-лампи, ванни та багато інших аксесуарів.

Пам’ятайте! Правильно підібране та встановлене обладнання допомагає майстру, захищає від «професійних» захворювань, підвищує рівень послуг.

Меблі для манікюрного кабінету: три поради від експертів.

1. Розставляйте меблі зручно. Все необхідне, нехай буде під рукою, але майстру не повинно бути тісно. Оптимальний простір для роботи: 70-90 см.

2. Правильно вибирайте манікюрний стіл та стілець. Для майстра зростом 165 см висота столу повинна дорівнювати 70 см. При зростанні 180 см – 75 см.

3. Подбайте про комфорт клієнта. Стілець для нього, підставка для рук та інші аксесуари мають бути розставлені з максимальною зручністю.

Манікюрне обладнання не потрібно шукати!

Навіщо витрачати час? Потрібне для Вашого салону професійне манікюрне обладнання є у нашому шоу-румі. Перевірені часом бренди, функціональний та стильний дизайн, екологічні та довговічні матеріали, необхідні сертифікати та суворий контроль якості – гарантія ваших вдалих придбань.

У нас є: манікюрні столи, стільці майстра та маса іншої корисної продукції.

У вас є можливість купити все необхідне, не виходячи з дому, або приїхати до нас в магазин, все розглянути, доторкнутися і оформити покупку.