Косметологічне обладнання

Обладнання для перукарень: краса чи функціональність?

Якщо Ви не знаєте, де купити перукарське обладнання за найприємнішими
цінами, то Вам слід зв’язатися з менеджерами нашого магазину чи хоча б
переглянути пропозиції на сайті Estetic Group.

Обираючи нове перукарське обладнання для салону краси, багато власників чи адміністраторів не можуть однозначно відповісти на запитання: за якими критеріями вибирати: обладнання для перукарень за красою чи функціональністю?

Ці дві характеристики салонного оснащення дійсно є основними і часто між ними складно однозначно знайти пріоритетний фактор. До списку основних робочих характеристик обладнання для салонів краси та перукарень слід також додати високу якість, але про це поговоримо пізніше.

Проаналізувавши цю ситуацію, можливо, нам разом із Вами вдасться знайти оптимальне вирішення завдання.

Ніхто не зможе посперечатися з тим, що нинішні відвідувачі салонів краси та перукарень розпещені різноманітними дизайнерськими рішеннями. Давно минув той час, коли клієнт міг задовольнятися малим. Сьогодні він бажає отримати все за витрачені в салоні гроші і навіть трохи більше!

Ситуацію також ускладнює жорстка конкуренція, яка наразі склалася у сфері надання бьюті-послуг. Якщо щось не сподобається Вашому клієнту: тон адміністратора або майстра, дизайн або оснащення залу, результат роботи перукаря, то він не замислюючись покине салон і піде до конкуруючого закладу.

У подібній складній ситуації ніяк не можна забувати про те, що меблі для салонів краси так само, як і обладнання мають виглядати красиво і бути зручними.

Втім, краса – це, мабуть, якість, яку варто робити пріоритетом тільки в меблевих виробах, тому що від них не залежить сам процес роботи майстра. Йдеться про стільці, лави, банкетки, дивани або крісла в зоні очікування.

А ось щодо обладнання для роботи фахівців: перукарські крісла, робочі туалети, сушуари, кліматозони, перукарські мийки, всі ці предмети безпосередньо впливають на результат копіткої праці майстра-перукаря. Саме тому в даному випадку краще віддати перевагу функціональності та ергономіці.

Функціональне салонне обладнання багато разів полегшить та прискорить процес роботи майстра. При чому результат такої комфортної та приємної роботи напевно буде чудовим!

Якість – характеристика, яка має бути врахована при виборі будь-якого навіть найменшого робочого предмета для перукарні! І меблі, і обладнання мають бути виготовлені з якісної сировини на сучасному обладнанні. Тільки в такому випадку вироби послужать по-справжньому довгий термін!