Косметологічне обладнання

Лазерні апарати у косметології

На всі часи найбільшого успіху досягають косметологічні салони та клініки, які готові йти в ногу з часом, розширювати спектр своїх послуг та пропонувати своїм клієнтам найбільш затребувані процедури та технології. Сьогодні портрет клієнта салону краси змінюється: все частіше відвідувача цікавить не лише гарний сьогохвилинний результат, а й робота на перспективу, тобто. процедури, що дозволяють зберегти статус-кво та максимально відсунути появу вікових змін зовнішності. У світлі наявної тенденції структура найбільш популярних косметологічних процедур зазнає змін, зростає попит на малоінвазивні омолоджуючі та anti-age методики. Саме тому кожному керівнику клініки під час підбору обладнання для косметології важливо подбати про те, щоб у її арсеналі були сучасні косметологічні апарати.

Лазерні апарати в косметології почали використовуватися нещодавно, проте популярність їх з кожним роком зростає. Лазерні технології надають лікаря-косметолога найширші можливості: лазер застосовується для епіляції, боротьби з віковими змінами шкіри (зморшками, пігментацією), для видалення розтяжок і рубців, виведення татуювань. Сьогодні кожна косметологічна клініка, яка дбає про свій імідж та зацікавлена ​​у залученні більшої кількості клієнтів, у комплекті обладнання для косметології обов’язково повинна мати лазерні апарати.

Механізм дії лазерного випромінювання на клітини шкіри полягає у вибірковій взаємодії променів певної довжини з окремими її структурами (меланіном, молекулами води, іншими речовинами). Таким чином, при зміні параметрів роботи лазерних апаратів у косметології спеціаліст має можливість ізольовано працювати з конкретними проблемами клієнта. Лазер дозволяє задіяти процеси відновлення шкіри зсередини, викликаючи глибоку перебудову колагенового каркасу шкіри. Серед незаперечних переваг лазерних апаратів слід відзначити прогнозованість результатів, а також надійність та високий рівень безпеки.

Вибираючи лазерне обладнання для клініки, пам’ятайте, що дійсно якісна продукція в обов’язковому порядку повинна мати повний комплект документів, що супроводжують: пакет технічної документації, рекомендації відповідних організацій (наприклад, FDA), сертифікати відповідності, дозвільну документацію для використання.